Suti sad! Mozda prodje zamjenaMa vtr je nesto prestrasno po pitanju mjenjaca
Nije nikad ni vozila sa automatskim mjenjacem.ak se zeni neda šaltat, može ključ za ključ![]()
Meni kod paljenja svaki put javi "depollution system faulty" otkako sam stavio granu bez katalizatora i svijetli narancasta zaruljica na tabli. To je razumljivo.antipollution fault
Ako ces trebati drugi ekran, javi na PM.Hvala na brzom odgovoru.
Vadio sam osigurace ispod volana jedan po jedan i "vratio" ekran.Nisam nasao ni jedan osigurac pregoren i svi su bili dobro ubodeni.Sada sve izgleda OK ali kad upalim auto izbaciva mi antipollution fault,nesto nisam trebao iskopcati.:hm:
Osigurace nemoj vadit sve, Shunt ti je onaj koji ima 2 polozaja, mozes ga stavit lijevo ili desno i pise ti Parking/Client, moras ga uvijek vratit na Client, mi ga zovemo HS. Ali nekuzim zasto ti pali diag sadHvala na brzom odgovoru.
Vadio sam osigurace ispod volana jedan po jedan i "vratio" ekran.Nisam nasao ni jedan osigurac pregoren i svi su bili dobro ubodeni.Sada sve izgleda OK ali kad upalim auto izbaciva mi antipollution fault,nesto nisam trebao iskopcati.:hm:
ko moze to sa softwerom napravit u Rijeci i koliko dodje? vidio sam da pisete po forumu da se moze, no u servisu kazu da o tome nemaju pojma.ma samo pikni novi softver i šaltat će ok.
Uvijek je problem iz prve u drugu...al šta očekujete,spejs šatl?dobar je.