Suti sad! Mozda prodje zamjenaMa vtr je nesto prestrasno po pitanju mjenjaca
Nije nikad ni vozila sa automatskim mjenjacem.ak se zeni neda šaltat, može ključ za ključ
Meni kod paljenja svaki put javi "depollution system faulty" otkako sam stavio granu bez katalizatora i svijetli narancasta zaruljica na tabli. To je razumljivo.antipollution fault
Ako ces trebati drugi ekran, javi na PM.Hvala na brzom odgovoru.
Vadio sam osigurace ispod volana jedan po jedan i "vratio" ekran.Nisam nasao ni jedan osigurac pregoren i svi su bili dobro ubodeni.Sada sve izgleda OK ali kad upalim auto izbaciva mi antipollution fault,nesto nisam trebao iskopcati.:hm:
Osigurace nemoj vadit sve, Shunt ti je onaj koji ima 2 polozaja, mozes ga stavit lijevo ili desno i pise ti Parking/Client, moras ga uvijek vratit na Client, mi ga zovemo HS. Ali nekuzim zasto ti pali diag sadHvala na brzom odgovoru.
Vadio sam osigurace ispod volana jedan po jedan i "vratio" ekran.Nisam nasao ni jedan osigurac pregoren i svi su bili dobro ubodeni.Sada sve izgleda OK ali kad upalim auto izbaciva mi antipollution fault,nesto nisam trebao iskopcati.:hm:
ko moze to sa softwerom napravit u Rijeci i koliko dodje? vidio sam da pisete po forumu da se moze, no u servisu kazu da o tome nemaju pojma.ma samo pikni novi softver i šaltat će ok.
Uvijek je problem iz prve u drugu...al šta očekujete,spejs šatl? dobar je.