Gle, ne znam s kojim pojmovima bih se trebala upoznavati al nekak ko zenska, a jos k tome plavusa smatram da bi dijelovi u najmanju ruku, ak se vec varaju potrosaci, trebao imati citroen naljku, a i nije mi bilo lijepo cuti da iste takve ugraduje mehanicar koji kosta duplo manje i koji ih 30% manje i naplacuje.
Ili nek nam daju mogucnost servisirati auto sa tim istim dijelovima kod servisa koji ne mora biti ovlasten, a da nama ipak vrijedi garancija, il kaj!?!, trebamo svi zmiriti i placati neciji lopovluk!?!
Pa pun klinac mi takvih na svakom koraku.
Sutim cak i teti na blagajni kad mi izvrati krivo, al auto sam posteno platila i hocu se voziti a da znam da je ugradeno ono kaj sam platila i tocka!!
I nemam apsolutno nista protiv zamjenskih dijelova btw., ali bih stvarno voljela da su me pitali i naplatili ih sukladno kvaliteti. A ne da mi mehanicar veli da kaj sam luda placala ovl.servis... Onda kak su dijelovi koje je jucer ugradil i kije je pokupil u drugom ovl.servisu potpuno drugaciji!?!
I samo za kraj, ja sam ekonomist i da bih vozila auto ne moram biti mehanicar, isto ko sto i mehanicar ne mora biti ekonomist da bi mu ja proknjizila ispravno racun!
Samo hocu posteno odradenu i naplacenu uslugu!