@ivan baš nekidan vidio sliku "how car guys see the damage on their car" ak nadem cu stavit tu, tak sam ja hahaha meni je ovo za plakat, poludit cu
Felge su mi bolna točka to mi uvijek mora bit tip-top
sta se tiče branika ici ce lakiranje, ovo iza branika karoserija je malo oštećena po rubu to cu trazit da se samo kapne lak da se ne širi al nikakvo lakiranje, pa ću za te novce probat rješit drugu stranu koja je vec bila neko vrijeme u planu, pa kad vec rade smjesu boje ce ispast jeftinije...a za felgu moram vidit, sutra pravac ljubljana sa curom pa ne stignem nista raspitat se al sljedeci tjedan idem vidit sve opcije...inače o tome kolko su mi opsesija felge dovoljno govori činjenica da kad sam pročito od krky-a odgovor "ak osiguranje ne plati novu felgu" i stvarno došo na ideju uzet od novaca osiguranja novu felgu haha, kod nas u molydonu je ta 850 ali naso sam u ljubljani za 550 ima, a eto slučajnosti za valentiovo s curom sam bas u ljubljani haha, ali ipak nista od toga nisam baš tolki "lunatic"
a čak mi je i smoke dip sj**o na dnu svjela se saljuštio i morat cu izgleda opet špricat
i foliju na difuzor moram micat i opet stavljat isto kao i naziv auta