C3 hdi by Krky zamijenio za 207 1.4 16v VTI LPG

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Vrh to izgleda... trebao biš ti kontaktirat tu Minervu, mogli bi te i počastit sa setom guma kad ih ovako ljepo reklamiraš :D

Franzg

New member
Ovo vrhunski izgleda, posebno mi se sviđa ovaj spoj crno lakirano i kromirano, pol novih auti kaj je u Ženevi predstavljeno ima taj stil sad :cool::cool: nabaci jos koju sliku :) sad bi mu opruge sjele ko naručene :twisted::twisted::)

Krky

Lakerski profesionalac
Da, da mi ga je spustit malo više od pola ;)
Fedri su mi malo skupi, a gevinde preskupe..
Ako se openezim budem opruge nabavil..
Sa ovim 7.5j i 18et mi ne na prvom kraju felga točno na rubu blatobrana.. otraga bi trebala 1cm distanca da bi bilo na samom rubu, i onda krače opruge :D

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma
Krky,
Dabogdar ti denes il zutra sneg do kolena zapal, tak da se sličuhaš po ledini zotim minerfama :rofl::rofl:

A zda bez zayebancije, felge su mrak..:stovanje::stovanje::aplauz:

Krky

Lakerski profesionalac
Stigel balast iz čajne:D
Okačio opet Krkyca xenone.. nebudem ja mijenjal svaki tijedan žarne niti više.. :D
Bile mi predugačke žarulje, pa sam probušio sa m8 šeširiče :D
Budu stigle valjda za 15 dana bixenon leče..

Krky

Lakerski profesionalac
:D:D:D
Gle... nisam se vijenčal za njih :D:D
To su tek prve u nizu u 2016 sezoni :D
Si kupac? :cool:
Ivane, naručio danas potrebni materijal za farove, kad stigne, preko skaypa zajedno montiramo.. :D
Mogel bi mi još samo link poslat od one crne trake za ljepiti far.. :cool:

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Ti prvi put otvaraš far? Ako sve lijepo razlijepiš, i ništa ne izguliš, možeš ponovno zagrijat staru masu i vratit sve nazad.
E sad... ako makneš ipak staru, možeš stavit novu butil traku, ima ih i kod nas, al mi se neda sad tražit. Nju posložiš u utor, zgriješ i spojiš sve.
Ako ti se pak ne smeta estetski, najjeftinije riješenje je silikon. Dihta dobro, lako se radi s njim i nema zagrijavanja. Jedino kad ideš rastavljat far sa silikonom, treba skalpel, dva tri šarafcigera i dosta sile. No potrpi to far, bar ovaj originalni.

Krky

Lakerski profesionalac
Stigla danas roba :D
hvala Anđelko!
Sutra montiramo:D
I odmah lakiramo čeljusti na crno, sol i hrđa ih je malo nagrizla..

Dalibor

Dado Tornado
je li velika gnjavaza mijenjati te stangice?
da li treba podbočiti ili podignuti vilicu kada se skida stara i meće nova?

Krky

Lakerski profesionalac
Sa krokodilkom malo napumpam vilicu i odšarafim stari i on sam izađe..
A kad novog naciljam na rupe, onda malo ili odpustim ili još podignem da sjednu obadvije strane..

Na vrh