C3 Picasso 1.6 HDI confort by mirda69

deda

New member
Neda mi se danas ić nikam,budem u ponedeljak,nije frka,auto je ok,ne vozim ja aute koji su neispravni.

Zmix

New member
Zmixane,jel to ti voziš kočiju ?? ROFL
Ne. Ja vozim C5 a koliko vidim, na ovoj slici je TVOJ auto! :wtf:
Eeee, Mirda, Mirda... sad vidimo pravi razlog tvog odlaska kod limara! Ti si nas svo vreme zamajavao a mi ti poverovali, tretirali te k'o roda rođenog a ti nama tako... ROFL

Marko

Well-known member
Jedna konjska snaga vs. Picasso! Kako je prošla plavokosa "vozačica", još traže crnu kutiju s podacima o letu?!

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma
danas je autic imao mali refresh
Je..;):D

Odrađen drugi servis..:angel:

- 4l ulja total quartz 9000 5w-40
- filter ulja
- filter zraka
- filter klime s aktivnim ugljenom

Cijena prava sitnica :)...600 kn :whistling::cool:

Krky

Lakerski profesionalac
Je..;):D

Odrađen drugi servis..:angel:

- 4l ulja total quartz 9000 5w-40
- filter ulja
- filter zraka
- filter klime s aktivnim ugljenom

Cijena prava sitnica :)...600 kn :whistling::cool:

Koliko te došlo ulje?
ja bi trebal drugi tjedan na svojemu 14hdi to sve kaj si ti nabrojil osim ovog filtera sa aktivnim ugljenom, meni treba onaj kabine.

Konrad

New member
Koliko te došlo ulje?
ja bi trebal drugi tjedan na svojemu 14hdi to sve kaj si ti nabrojil osim ovog filtera sa aktivnim ugljenom, meni treba onaj kabine.
filter s aktivnim ugljenom i je za kabinu samo sto se preporuca papirnati filter za modele bez ili sa klasicnom klimom a filter s aktivnim ugljenom se preporuca za automatske klime iako je po meni filter s aktivnim ugljenom bolji (skuplji je 64 kune)

Krky

Lakerski profesionalac
filter s aktivnim ugljenom i je za kabinu samo sto se preporuca papirnati filter za modele bez ili sa klasicnom klimom a filter s aktivnim ugljenom se preporuca za automatske klime iako je po meni filter s aktivnim ugljenom bolji (skuplji je 64 kune)
Ja imam ručnu klimu,
kaj bi dobil ak bi stavil toga sa ugljenom? pa to nije puno 64kn ovaj papernjati je mi se čini 40 i kusur

Marko

Well-known member
kaj bi dobil ak bi stavil toga sa ugljenom?
Dobio bi manje jer aktivni ugljen definitivno bolje "filtrira"... :D

Ja sam ostao paf kad sam tokom jedne pijanke morao za volan, popio dvi tablete aktvinog ugljena razmrvljene u vodi i začas sam bio trijezan! :grin:

Na vrh