Ja bi njih se tužil :grin:Samo vas promatram kako kakate na mojoj trafici :whistling:
Ja bi njih se tužil :grin:Samo vas promatram kako kakate na mojoj trafici :whistling:
Ne kakamo.Samo vas promatram kako kakate na mojoj trafici :whistling:
Apsolutno si u pravu..ROFLROFLROFLNe kakamo.
Klasično kenjamo. :grin:
Ma moro sam stati na stranu druga Mirde....:whistling:danijel ti si se javio ROFL
I ja vjerujem da je tako,jer kako je auto prljav,točno se vidi da se je neko dočekao na auto..to se neka baba od 86 kila oplela po snijegu pa se kao crvenkapica od 40 kila prislonila na auto
pas mater..........žao mi je
Ne pitaj prijatelju..ljut san ka pas :twisted::twisted:Jaooo, brate, pa sta je to?
Opet si ga zajuzia?
ma,kakvo lakiranje :whistling:..to će se dat izvuć kod ovih šta se bave time..nije to problem :hm:,nego što me neki idiot opleo po đepu :twisted::twisted: i sad opet imam ****du dok to sve riješim..frende, mislim da će se to dati riješiti bez lakiranja
mirna ruka dobrog limara i uspjet će
izbjegni lakiranje ako možeš
ja san to izreka juće najmanje iljad puta :twisted::twisted:A, p.m. :twisted:
ma nije to problem..ima ovdi po ZG firmi kolko oćeš koje se bave time..nego je stvar da čovik toliko pazi na taj jebeni auto,a onda ti ga neko "sredi" samo tako i boli ga neka stvar..:twisted::twisted:moj dr. Sinisa M. bi ti to caskom vratia u prvobitno stanje
imam,da..samo je pitanje isplati li se prijavljivat..ako sad prijavim to,a poslje mi se nedaj Bože dogodi neko veće zlo,popio sam govno..ne sjećam se kasko imaš?
Onda šparaj kasko, jedino ako nemaš još nekaj kaj bi stavil na prijavu...to će se dat izvuć kod ovih šta se bave time..nije to problem
Ja mislim da bude..al budu meštri dali konačnu presudu :hm:E,jebi ga žao mi,nov auto,samo se bojim da se to neće moć izvuć bez ravnanja i farbanja,jer je prelomljeno preko ruba.
Bum videl..kolka bu procjena štete..pa bum onda odlučilOnda šparaj kasko, jedino ako nemaš još nekaj kaj bi stavil na prijavu...