C3 Picasso 1.6 HDI confort by mirda69

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma
Da vam se pohvalim šta me je jućer dočekalo :cry::cry::twisted::eek::twisted::boks:

Sjetio sam se onom ko je ovo napravio i uže i dalje rodbine sve do 17 koljena...skinuo sam mu sve i "odozgora" i "odozdola" :twisted::twisted::twisted:

liberty

Well-known member
to se neka baba od 86 kila oplela po snijegu pa se kao crvenkapica od 40 kila prislonila na auto

pas mater..........žao mi je

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma
to se neka baba od 86 kila oplela po snijegu pa se kao crvenkapica od 40 kila prislonila na auto

pas mater..........žao mi je
I ja vjerujem da je tako,jer kako je auto prljav,točno se vidi da se je neko dočekao na auto..

Jaooo, brate, pa sta je to?
Opet si ga zajuzia?
Ne pitaj prijatelju..ljut san ka pas :twisted::twisted:
Auto uzdužno parkiran u ulici..ovo šta je slikano je liva strana do pločnika..znači samo pješaci prolaze

liberty

Well-known member
frende, mislim da će se to dati riješiti bez lakiranja
mirna ruka dobrog limara i uspjet će
izbjegni lakiranje ako možeš

Marko

Well-known member
Uf, sranje! Više ljudi veća vjerojatnost a se nakaj takvoga dogodi...

Rješit ćeš ti to, ne sjećam se kasko imaš?

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma
frende, mislim da će se to dati riješiti bez lakiranja
mirna ruka dobrog limara i uspjet će
izbjegni lakiranje ako možeš
ma,kakvo lakiranje :whistling:..to će se dat izvuć kod ovih šta se bave time..nije to problem :hm:,nego što me neki idiot opleo po đepu :twisted::twisted: i sad opet imam ****du dok to sve riješim..

Prvo trebam izvidit kolko će me izić izvlaćenje..dal da riješavam to preko kaska il ne..jer ako je mala cifra (200-300 kn),neznam dal mi se isplati prijavljivat štetu na kasko..

A, p.m. :twisted:
ja san to izreka juće najmanje iljad puta :twisted::twisted:

moj dr. Sinisa M. bi ti to caskom vratia u prvobitno stanje
ma nije to problem..ima ovdi po ZG firmi kolko oćeš koje se bave time..nego je stvar da čovik toliko pazi na taj jebeni auto,a onda ti ga neko "sredi" samo tako i boli ga neka stvar..:twisted::twisted:

ne sjećam se kasko imaš?
imam,da..samo je pitanje isplati li se prijavljivat..ako sad prijavim to,a poslje mi se nedaj Bože dogodi neko veće zlo,popio sam govno..

deda

New member
E,jebi ga žao mi,nov auto,samo se bojim da se to neće moć izvuć bez ravnanja i farbanja,jer je prelomljeno preko ruba.

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma

ledolomac

New member
Mislim da se to može iizvući da se ništa ne vidi. Ako postoji neki poprečni pregib može se tu malo vidjeti ili kad se lim vrati uslijed rastezanja pa ga ima viška.Malo ga zadignu i to je to. Meni je od nosača bicikla-kopče nastalo udubljenje i pregib.Malo se vidi zadignuće i lagani ožiljak kad se dobro zagledaš ali ništa strašno.Problem je meki citroenov lim koji je kao konzerva od coca cole .Tako su ga opisali Meksikanci koji su mi ga popravljali.Za desetak udubljenja od kojih je najveće bilo od navedenog nosača kasko platio 2300,00 kuna.Dosta su skupi.Istu cjenu tražila i "Tuča".

Dalibor

Dado Tornado
meni se to dogodilo dok sam bio u autu.
spavao sam na stražnjem sjedalu na nekom parkirališu u poreču.
probudio me neki udarac, kad to izlazi ekipa iz auta do mene, i ništa nastavio ja spavati.
nekoliko dana poslije uočio sam kako se na stražnjim vratima pod određenim kutem gledanja vidi pravocrtno lagano udubljenje.
s čim su maznuli tko će ga znati...
ali nisam popravljao tak da ne znam koliko bi izašlo.

no imao sam u porodici sl. slučaj mirdinoj udubini, i limar kojeg poznajemo u fušu je to riješio za nekih 700kn prije nekoliko godina. trebalo je poravnat i polakirat.
udubina je bila niže na vratima, od nekog "udari-pobjegni" vozača.

Na vrh