dado8
Member
Da i ja predstavim svoj C4. Iako s prvim C4 nismo imali sreće, pa je žena bila jako protiv - nakon 6g ponovno je u našu garažu došao Citroen....
Ovaj puta C4 FEEL EDITION BLUEHDI 100 BVM (tako smo naručili 22-10-2015), no 4 mjeseca kasnije kada je došao (18-02-2016), Feel Edition postao je Medveščak
Boja je siva galet, a od dodatne opreme smo naručili:
- Pepeljara i upaljač
- Paket automatska klima (sadrži Automatsko paljenje svjetala, prednje automatske brisače, unutarnji elektrokromni retrovizor, akustično vjetrobransko staklo i funkciju follow-me-home)
- Metalizirana boja (siva Galet)
- 7" tablet (USB +BtueTooth+Cd čitač)
- rezervni kotač smanjenih dimenzija
- garancija 5g / 90,000km
Na poklon smo dobili gumene i platnene tepihe, set obvezne opreme za teh. pregled, te 16" zimske gume (čelične 16" felge i vijke smo kupili).
Plan je voziti ga 3 max 4 godine.
Prvi dojmovi veoma pozitivni,i iznad očekivanja.
Najviše me oduševljava:
- hands-free ulazak i paljenje (vrijedi mi svake kune),
- automatsko paljenje svjetala i podešavanje svjetline 7" tableta ovisno o vanjskim uvjetima (npr kad je dan i upaljeni su brisači na auto modu i kiša ih aktivira, sustav pali kratka svjetla ali ne smanjuje intenzitet svjetline instrumenata / ekrana). Osjetljivost sustava je izvrsna.
- udobnost sjedala
- mogućnost izbora blagog / srednjeg / intenzivnog načina automatskog rada dvozonske klime
- veličina prtljažnika i
- elastičnost / potrošnja motora. Ne mogu se požaliti ni na mjenjač, sasvim mi je ok... Očekivao sam gore iskustvo...
Također, na 7" tabletu imam tipku za navigaciju, no ona u sustavu nije dostupna / aktivna.
Omjer uloženo-dobiveno je vrlo dobar. ZApravo sam iznenađen cijelim autom.
Ovaj puta C4 FEEL EDITION BLUEHDI 100 BVM (tako smo naručili 22-10-2015), no 4 mjeseca kasnije kada je došao (18-02-2016), Feel Edition postao je Medveščak
Boja je siva galet, a od dodatne opreme smo naručili:
- Pepeljara i upaljač
- Paket automatska klima (sadrži Automatsko paljenje svjetala, prednje automatske brisače, unutarnji elektrokromni retrovizor, akustično vjetrobransko staklo i funkciju follow-me-home)
- Metalizirana boja (siva Galet)
- 7" tablet (USB +BtueTooth+Cd čitač)
- rezervni kotač smanjenih dimenzija
- garancija 5g / 90,000km
Na poklon smo dobili gumene i platnene tepihe, set obvezne opreme za teh. pregled, te 16" zimske gume (čelične 16" felge i vijke smo kupili).
Plan je voziti ga 3 max 4 godine.
Prvi dojmovi veoma pozitivni,i iznad očekivanja.
Najviše me oduševljava:
- hands-free ulazak i paljenje (vrijedi mi svake kune),
- automatsko paljenje svjetala i podešavanje svjetline 7" tableta ovisno o vanjskim uvjetima (npr kad je dan i upaljeni su brisači na auto modu i kiša ih aktivira, sustav pali kratka svjetla ali ne smanjuje intenzitet svjetline instrumenata / ekrana). Osjetljivost sustava je izvrsna.
- udobnost sjedala
- mogućnost izbora blagog / srednjeg / intenzivnog načina automatskog rada dvozonske klime
- veličina prtljažnika i
- elastičnost / potrošnja motora. Ne mogu se požaliti ni na mjenjač, sasvim mi je ok... Očekivao sam gore iskustvo...
Također, na 7" tabletu imam tipku za navigaciju, no ona u sustavu nije dostupna / aktivna.
Omjer uloženo-dobiveno je vrlo dobar. ZApravo sam iznenađen cijelim autom.
Posljednje uređivanje: