Re: SAVRŠENI C4 II - Pozitivna iskustva vožnje i posjedovanja
To kaj si navel za lupkanje kad pustiš kvačilo to ti je otišao ležaj na spojničkoj osovini i to onaj zadnji jer muj je tamo najveće opterećenje.Probaj naglo stisnut i pustit i vidjet češ da će doć u položaj da se nekad neće ni ćuti ili jako malo ,onda opet stisni i pusti pa će se opet čuti jaće.Reci ovima u servisu nek daju otkaz ,kakav sinhron (da li uopće znaju ćemu služi sinhron) ,i on se čuje kao krčanje kod prebacivanja brzineu dotičnu (mislim da si naveo petu).Inače se peta brzina nalazi iza samog ležaja spojničke.Sinhroni su na piramidi koja se ne vrti dok je auto u leru .
evo da se javim nije me dugo bilo.. ugl nakon što su promjenuli kompletan mjenjač sa novog c4 iz salona... bio sam prisutan kad su premještali.. zvuk lupkanja i dalje prisutan ali smanjen.. opet nisam bio zadovoljan i opet dok je bila garancija rekao sam da mjenaju i dalje dok se to ne otkloni.. promjenili su i te ležaje na osovini ali se i dalje čulo.. te su rekli da to nije ništa jer su sve zamjenuli novo praktični što se moglo zamjenit
ugl,, garancija je sad istekla prije 2mj.. pa ništa od natezanja i dalje..
da javim još malo dojmove.. u zadnjih par mj otkako nisam bio na forumu..
sad trenutno imam pređenih 47 500km
kvarova nije bilo.. jedino mi se desilo da me dva puta udare u auto.. jednom na semaforu policajac se sa parkinga na rikverc uključivao u promet i frajer neznam ni ja kako nije vidio 5 auta na semaforu čekaju zeleno.. i baš udari moj.. nisam mogao ni gore ni dolje
ugl.. preko osiguranja sve promjenjeno u ovlaštenom servisu na njegov trošak jer naravno nisam bio kriv..
prednji branik novi, novi far, nova maglenka i plastika za maglenku..
račun je bio papren, da sam sam morao plačati bilo bi veselo..
nakon 2 mj nakon toga ovaj puta me zdere lik u zadnji kraj .. auto parkiran lik se sa drugog kraja ceste uključuje u promet u rikverc i preko pune prelazi skroz suprotno i udara moj auto koji je na parkiralištu ispred kuće stajao.. nevjerovatno..
golf2.. njemu ništa.. na mom autu.. zadnji branik puknut, senzor pokidan, vata od gepeka udubljena..
njegovo osiguranje platilo sve novo.. ugl samo vrata od gepeka su bila oko 6800 bez pdva
senzor jedan je bio 590kn bez pdva..
da si znate računati ako napravite svojoj krivnjom štetu..
ugl.. ja mislim da kad bi se desio neki veći sudar pri nekoj većom brzino da bi se auto raspao doslovno
i još jedna stvar, pročitao sam da je netko pisao na forumu da pri promjeni standardnih žarulja i stavljanja led da će javljati grešku..
neće.. ja sam promjenio, pozicije, maglenke, rikverc, svjetlo za tablice, u prtljažniku, prije 2mj.. i sve šljaka bez greške.. sa ebaya naručeno..
jedino nisam znao kako skinuti kučište da promjenim i svjetla u kabini vozila i iza.. no dobro( pa eto ako netko zna nek mi se javi)
i zaboravio sam dodati da me strašno nervira cviljenje kočnica.. u servisu kažu da to svaki tako radi toga što je azbest zabranjen.. i nema tog nekog premaza na diskovima.. -.- preloše
:hello: