Zamenjeni ležajevi prve 3 brzine u Januaru. Tako je bar majstor tvrdio, i dalje se cuje zvuk u prve 3 brzine. znaci da ležaj koji radi tokom 1-2-3 brzine nije dobar, ebem mu mater kad ga je ovaj već otvarao što nije proverio sve. Zvuk nije konstantan vec se javlja u određenom intervalu, kao da zavisi od položaja. Kako se brze krecem tako se zvuk skoro utopi u konstantan zvuk. Pokušavao sam da vidim jel se cuje kad pustim gas i tesko je utvrditi, cuje se cim dodam gas.
Primetio sam i da posle duže vožnje u 4toj se cuje zvuk kao turbina da fijuče, zuji nesto. Nije se čulo nikad nista pre ove intervencije. Mislim da je opet ležaj u menjaču, da nije turbo. Turbo ne daje trenutno nikakve zvukove. To je moja pretpostavka, moguće da je turbo načet ali da tek pri opterećenju jakom daje zvuk. U leru na 2500 obrtaja ne cuje se ništa.
Ne znam da li cu terati kod majstora auto ponovo, polako dolazim do tačke da dignem ruke od njega. Neka ide koliko ide i to je to. Muka mi od kvazi majstora vise, koji preko one stvari resavaju.