Profiler07
Well-known member
Renault voze LAICI - Citroen voze DIPLOMATE - Peugeot voze KRALJEVI
Potpis na tvoj tekst slažem se u potpuno.Dečki i do čega smo došli .Benzin ili diesel sve to isto ,ak se ne održava kvari se jedan i li drugi. Ipak da se vratim na temu od sveg kaj smo klafrali ja mislim da ako se radi o kupnji novijeg auta meni c5 nova linija (ne karavan),je jedna od ljepših linija i svakako mi je ljepša i od lagune i od 607 za koju mislim da jednostavno sa slabijim motorom,( osim 2.7 dieselom koji je abnormalno skup za održavanje ili 2.9 (3.0)koji je isto skup ali ne toliko),najobičniji puž na cesti .Kad pogledate cijene citroen je ipak najprihvatljiviji,jednostavno mi neide u glavu da peugeot koji ima 90 posto istih stvari ko citro more bit par hiljada skuplji.
Po meni Opel je super auto za razliku od mercedesa koji košta pon k..c love.Uzimajući u obzir opel omegu i mercedesa e clase,omega je daleko bolji auto samo kaj se i sa .njom dogodilo ono kaj se događa i sa c5.Stari ima c klasu i ja sam imao staru c klasu ,govno jedno i drugo.Ja mu svog c5 nebi dal ni da mi nadoplati,veće kršine u životu slagal nisam.Imal sam sve omege i nikad ni sa jednom nije bilo problema ,,puno kadetta ni s njima,ascone su ko metak.Radil sam u opelu i jedini motori koji nisu valjali su bili 2,0 16v na calibra i kadettu Gsi,pucale glave i odlazili 4x4 (to nevalja niš).Mercedes je samo ime i živi na staroj slavi 123 linije i 126 linije.Mečku i Opela.
Tetak kupio novog 407 ,već je promjenio motor pol auta,čovek poludil.E sad je stavil motor od citroena 1.6 hdi i več godinu dana nema brige sa motorom,nije ga ni pipnul.Kak sad to komentiratia je čisti šlamperaj,naspram Peugeota
Pozdrav,oko ovog C5 II
Mislim da sam te vidio sad neki dan u Lošinju...:hmmm:Pozdrav svima, evo i mene malo nazad....:whistling:
Da ne bi bilo zabune moram ti reći da si u krivuPozdrav,
srećom imaš "garažu", pa vidim da je
tvoj C5 I, redizajn.
Ovo je C5 II:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/4b/Citroën_C5_II_front-1.JPG
Da ne bi bilo zabune.
Da nebi bilo zabune, moram ti reć da si u krivu .Da ne bi bilo zabune moram ti reći da si u krivu