C5 X7 2.0 hdi 103kw exclusive 2011g

Profiler07

Well-known member
Hankook je potpuno isti kao conti samo sto je dosta jeftiniji...ako imas vremena proguglaj malo auto bild testove guma iz 2018g,ili cak kupi auto bild koji izlazi sutra na sve kioske mislim da bi trebali u sutrasnjem broju imati test ljetnih guma za 2019,ako ne u ovom broju onda 100000% u sljedecem koji izlazi 25.04

pokra89

Well-known member
Pa pričekaj onda tu Savu iz unitradea. Ja sam Vicku dao svoje ljetne 17ke Hankook, nisu neke ali mogu poslužit, ako ih neće koristiti nek ti ih posudi tih misec dana dok sava ne dođe, a kad dođe idemo onda i popit sve one pive koje si mi dužan

mengela

Well-known member
Donator foruma
Ma imam guma pun podrum :D sest savinih, cetri michelinke i tri barumke :) sve za C5 tako da imam nacem vozit! A kad ova korizma prodje zametnut cu se gajbom i eto me :)

mladenbl

New member
negdje oko 180km ce bit
Po komadu ili ukupna cijena?

Posto ja u planu imam da radim 19-ke tokom zimskog perioda, pa me zanima da li je ovo usluga sa pjeskarenjem, viseslojnim lakiranjem, i plastifikacijom? Ako ti felge imaju plastifikaciju?

Ovo izgleda bas dobro, vjerujem da uzivo izgledaju mnogo bolje :cool:

mengela

Well-known member
Donator foruma
Sve cetiri su u toj cijeni! Nisu bile lose, tako da su i zahvati bili manji! Nisam ih jos ni ja vidio uzivo :) ovo mi je lik spremio sl kad ih je odradio

Na vrh