Smućko sam u jedan špricer soapy wather što bi rekli ameri i za početak špricao i brisao krpama, tako sam skinuo većinu prljavštine, nisam koristio ništa za odmašćivanje, nit sam ispirao vodom jer mi se nije dalo zaštićivat izolacije! Onda sam nanio mat sredstvo za kokpit od sonaksa ima gore negdje slika! Uglavnom očišćeno na suho, a i nije bilo vele zmazano, čistim to dva tri puta godišnje! Uglavnom prije servisa, ne mogu mehaničaru auto prljavo pod haubom dotirat, to mi je kao da pođem u zubara neopranih zuba
Rješeno misterijozno trzanje i nemiran rad na leru! Promjenjen regulator pritiska goriva! Pičimo dalje, sad će i registracija
Evo govneta od 100€ free image uploading sites
Kaće bura, davi pjesak vrati sahari post pictures
Da pribilježim, nakon dvije god. usuto dec ipo LDSa
Sve suvo nigdje vidno ne pušta, garaža suha, očito negdje ovjes guta, devet godina i 200 000 malo mora i popit
Kako taj auto guta prednje gume to je čudo. Doduše imam 120kw model,ali ne vjerujem da ima neke razlike. Skoro pa mogu 3 seta guma prednjih stavit dok pojede stražnje.
Ja kad sam skidao sad zimske, onak posložim ih za prijevoz i skoro pao u nesvijest. Dvije ko nove, dvije katastrofa..Okrenem ih da vidim natpis iznutra, PL i PD..Prednje gume rasturilo pošteno. Još ja kupovao premium zimske..Mislim da će dobiti nekakve ekonomski prihvatljivije prednje i bok.