Evo prvog kvara da ga nazovem tako. Otisao kompresor klime, po procjeni ovlaštenog servisa. Kineski 3700kn, reparirani 4400, novi 5500 + punjenje u čišćenje sistema.
4. opcija negdje drugdje rabljeni sa 90000km 1200kn i 600 punjenje i čišćenje sistema.
Kum koji je radio u Peugeotu do 2012. kaže da je i on posumnjao na njega čim sam mu javio da ne hladi jer su i tada redovito odlazili kompresori na PUGu iznad 150000km. On preporučuje rabljeni naravno,jer ako riknu ijedan od njih,vjerojatno ce opet biti nakon garancije tj godinu dana (novi imaju godinu dana,rabljeni 3 mjeseca). Jeli imao netko iskustva s kompresorom,da li može biti nešto drugo kao npr. akumulator, pošto mi akumulator počeo javljati economy mode prije par mjeseci,već ima dvije godine i vec jedno vrijeme znam da je za za zamjenu jer ne drži baš previše?
Procjenu sam dobio od ovlaštenog i kažu da je s instalacijom sve u redu,ali tako su mu bili rekli i da je hidroblok hidraulike otisao (9000kn) pa je na kraju bio samo akumulator.