O hidrauliko, jel' to me izda, a kleo sam se u tebe?! :disgusted::disgusted::disgusted:
Lego je i ne diže se. Prilikom otvaranja vrata pumpa se ne čuje. Nisam ni skuzio da pumpa ne radi dok mi nije ispisalo grešku "suspension faulty, max speed 90 km/h". Vožnja u ovakvom stanju nije najudobnija.
U takvom položaju, posuda lds-a je puna, tj ulje prelazi malo preko sita.
Ovo mi se do sada jednom desilo, tada sam ga bezveze nešto ostavio u najnižem položaju, i kad sam krenuo nije htio ustati, al čim sam ga izgasio i kasnije ponovno upalio, digao se ko da ništa nije ni bilo. I sad sam bio uvjeren da će nakon gašenja i ponovnog paljenja sve nadoc samo od sebe, ali evo nista ni nakon prvog, ni drugog, ni trećeg puta, ni nakon odvozenih 50 km...
Koji su sve mogući uzroci i rješenja? Dijagnostiku nemam, a nije da se i razumijem u senzore i korektore visine, osigurače i ostale stvari vezane uz hidrauliku.
Osigurač sam provjerio, do njega nije.
Na pritiskanje dugmeta se ništa ne dešava, tj ispise poruku raising in progress, max speed 10km/h, ali ništa drugo se ne dešava. Nakon što komp misli da ga je dignuo, sljedeći put pri skiskanju dugmeta za spustanje pise "lowering in progress", znaci komp misli da je dignut, a nije.
Koliko je preporučljivo voziti u ovakvim uvjetima?