ivan222 Well-known member Uredništvo foruma Donator foruma 4. studenog 2022. #41 Kada smo kod te teme, mene je iznenadilo koliko je drugi C4P ostao praktički identičan konceptu (Citroën Technospace concept)
Kada smo kod te teme, mene je iznenadilo koliko je drugi C4P ostao praktički identičan konceptu (Citroën Technospace concept)
Tanaja "Max. utegnut za vozit" 4. studenog 2022. #42 ivan222 je rekao: e, mene je iznenadilo koliko je drugi C4P ostao praktički identičan konceptu Više... E to nisam znao. Ili jesam, ali sam zaboravio.
ivan222 je rekao: e, mene je iznenadilo koliko je drugi C4P ostao praktički identičan konceptu Više... E to nisam znao. Ili jesam, ali sam zaboravio.
djuan Active member 5. studenog 2022. #44 Koliko li je samo proizvođača kasnije kopiralo taj dizajn odvojenih ledica iznad glavnih lampi. Škoda, Hyundai, BMW…
Koliko li je samo proizvođača kasnije kopiralo taj dizajn odvojenih ledica iznad glavnih lampi. Škoda, Hyundai, BMW…
Tanaja "Max. utegnut za vozit" 6. studenog 2022. #45 djuan je rekao: Koliko li je samo proizvođača kasnije kopiralo taj dizajn odvojenih ledica iznad glavnih lampi. Škoda, Hyundai, BMW… Više... Sad je i BMW to napravio i na novoj Sedmici. Vidim da većini Bemve fanova to nije najbolje sjelo.
djuan je rekao: Koliko li je samo proizvođača kasnije kopiralo taj dizajn odvojenih ledica iznad glavnih lampi. Škoda, Hyundai, BMW… Više... Sad je i BMW to napravio i na novoj Sedmici. Vidim da većini Bemve fanova to nije najbolje sjelo.
djuan Active member 6. studenog 2022. #46 Tanaja je rekao: Sad je i BMW to napravio i na novoj Sedmici. Vidim da većini Bemve fanova to nije najbolje sjelo. Pogledajte privitak 6673 Više... Na Citroenu to izgleda elegantno, na BMW-u izgleda degutantno, kao i skoro cijela njihova trenutna gama.
Tanaja je rekao: Sad je i BMW to napravio i na novoj Sedmici. Vidim da većini Bemve fanova to nije najbolje sjelo. Pogledajte privitak 6673 Više... Na Citroenu to izgleda elegantno, na BMW-u izgleda degutantno, kao i skoro cijela njihova trenutna gama.