ovako krenimo ispočetka, imao sam ISTI takav problem, netreba ništa bušit varit nitnat švasat ili šta ja znam, sve je teško dostupno, da ti baš ne olakšam, ja sam cijelu ruku izrezao na taj lim jer sam ju zavlačio di ne treba
ugl, sve se da izvadit napravljeno je na kopčice i gluposti, uzmi si vremena i prouči to malo, prvo skini sve van, motorić skidaš sa brave tako da ga zakreneš i izvučeš, i prvo provjeri njega, znači na daljinsko otključaj i zaključaj, ako on ima imalo snage npr uhvatiš ga lagano prstima i on ti ih razdvoji onda je sve okej - stvar je u bravici, izvadi ju operi ju u nafti ili nečemu šta odmašćuje isperi sa vodom deterđentom bilo čime bitno ti je da sva masnoća i prljavština izađe van, nakon toga ju ispuši i pusti na toplome da se osuši da ne ostane voda u mehanizmu da nebi počela hrđat, podmaži ju cijelu sa opet biločime, najbolje je kako su ti napisali teflonska mast, ali može i wd, ulje bilo šta, prije nego ju vratiš u auto malo probaj cijeli mehanizam na ruku otključat, zaključat otvorit zatvorit itd..., u motorić kapni malo ulja unutra (moć ćeš kad skineš onu harmoniku) i prije nego sastaviš probaj vani dali sve radi kako bi trebalo, meni je ovo pomoglo nadam se da će i tebi