Ja ništa, draga si je uzela onog kosookog iza njega.šta si kupio
Ma nije C3 toliko ni brz kada se gleda na papiru, ali te dimenzije, manja težina i atmosferac... meni je to gušt, bez koga ostajem, barem na neki period.
Ja ništa, draga si je uzela onog kosookog iza njega.šta si kupio
Je, za koga je dobar je. Imam neka istustva s tim motorom, pozitivna...Šta je ono, Soul?
Jabate lebac ljuti, kud Soula dizela?
To nekog za djelove?Ako budeš prodavao C3 javi koliko tražiš, možda imam kupca.
Citroen C3 N1 predelanci iz uvoza, osnovne bijele ili nemetalik plave Fieste, 208ice sa klimom iz 89'... tako, nisu me oduševili.zar nema automobila nego taj crveni,šta li je već hmmmm,aparat za kavu drrrn vrrrrm korejski aparat za kavu,ha?
lolAnti lopovska mjera.
Kućište?Daljenski se raspao
Da, kinesko... stari mu je zavrnuo vratom i sve se raspalo, nisam provjeravao poslje dal radi.Kućište?
Ma pusti, nema ti goreg nego frendu naći autoFrend je nešto spominjao da traži auto za malo love, ne znam.
Ako obećaš print slike Citraća kako leti zrakom nakon nekog brega u reli modu, tvoj je za 500€Šta ja znam, da imam vremena, uzeo bih ga ja, lift kit i udri reli
Pa to, da mu pokažem tvoj C3.Ma pusti, nema ti goreg nego frendu naći auto
Usmijeriti da, ali dalje neka sam bira
Budem sutra pitao frenda jel zainteresiran da podijelimo pa da se za:cenzura::cenzura::cenzura:avamoAko obećaš print slike Citraća kako leti zrakom nakon nekog brega u reli modu, tvoj je za 500€
A eto, prerasli smo ga pomalo, a romantičnu ideju o vječnoj ljubavi je zamijenila praktičnost.Jaooo zar i ti? Pa nekad slavne teme Moj3 u par mjeseci ovdje padaju u vodu
Opet sam se sjetio ovog, bilo bi fora da, onda se sjetim da ga možda ja izgazim na grobniku ili nekoj lokalnoj predvožnji?Šta ja znam, da imam vremena, uzeo bih ga ja, lift kit i udri reli
Ili to.onda se sjetim da ga možda ja izgazim na grobniku ili nekoj lokalnoj predvožnji?
Ovo je jako fora, moram priznati. Taman auto za uzeti i uništiti u jednom vikendu.pazi ovo:
A vidi ovoOvo je jako fora, moram priznati. Taman auto za uzeti i uništiti u jednom vikendu.
Nov je išao 8 do 100. Izbaciti sve moguće van iz njega, rabljene slikove gore i deri.
Ja bih osobno rađe kugera.A vidi ovo
vjerovatno će u djelove