Krky
Lakerski profesionalac
Branik je dole
Za par dana imam tehnički pa sam odlučio skinut prednji branik, dobro oprat i oguliti, pa malo posprejat di treba, pošto imam još pol spreja laka negdje... Kao što sam već govorio, branik je u ekstra lošem stanju, a pošto će na tehničkom barba morat zažmirit na par stvari, potrudit ću se da bar liči na nešto izvana :grin:
Maknut ću i ovu raz:cenzura::cenzura::cenzura:anu plastiku ispred kilera, i na to mjesto ide mrežica iz Bauhausa koja je upravo pofarbana i sunča se na terasi.
A pošto se farove može skinut samo kad je i branik dole, planiram se i sa njima malo igrat... Još da mi neko pokloni projektore uffff
trenutno stanje: http://i39.tinypic.com/j0zcr4.jpg
I vidim da nigdje na netu nema tutorijal za skidanje branika, tražio sam naravno, pa ako me ne uhvati ljenost bi mogao i to složit. Postoje na jednom forumu neke upute, ali oni spominju skidanje kotača, blatobrana.... tako da sam to ignorirao. Možda imam dvije tri ogrebotine više, al se nisam fukavao sa kotačima.
ne isplati ti se leče stavljat u svoje stare farove kad su ti oba fara sa lečama i angel eyes 1.300kn
a svoje farove budeš uvjek prodal na njuškalu ili tu na forumu...
ako budeš trebal broj od tipa za farove samo reci
idem u nedjelju na Krk pa bi se mogli negdje nać pa pivo popit