S obzirom da sam skužio da mi se lijevi far pomjera jer je nosač prema tablici iz nekog razloga pukao, a da je u Osijeku još danas gospodarski sajam...., otišao sam u nabavku "dijelova" za popravak fara, i dr. Na sajmu su bili prisutni prodavači ovog ljepila. Prosto je nevjerovatno što sve može kad ti demonstriraju. Jedino me začudilo da to rade več cca 15 god, a da nikad nisam naletio na njih. Uzeo sam ljepilo/punilo i čistać. Ne reagira na zrak, nego na pritisak. Ne smeta na ruci ako se prolije kao trenutno ljepilo. Između ostalog, predamnom su prerezali neku gumenu okruglu traku, cca 1cm debljine, stavili kap u sredinu, nakon par sekundi spojili/stisnuli, i istog trena mi dali da probam. Znači nemoguče odvojiti, kao jedno. Htio sam nogom probati koliko je jako. Imaju i neku gumenu traku, na opip nije ni ljepljiva. Pokrpali kompresoru crijevo, drži ko luda. Dok se namata, rasteže se, i nakon minute kad razreže, nema više slojeva, kao jedno. I može doslovno preko svega, ulja, masti, itd, ništa joj ne smeta. Ovo troje me izašlo 30 EUR. To su manja pakovanja, ali traju. Preporučuju stavljati u teglu od meda/krastavaca i sl, zatvoriti...,i u frižider. Kažu ladno 5 god može. Ako se kažu zablokira vrh, uvijek ima novih za kupiti. Ili kaže zamjeniš vrhove, ljepila i čistaća, okreneš naopako, i riješeno.