A kaj možeš,ima nas svakakvih,ali nikada nebi donosio sud i podcjenivao nekoga ili nešto a da se sam nisam u to uvjerio
BP nikako nije selo, gdje je bog rekao laku noć,naravno tamo ne dolazi hrpa strane rulje koja ostavlja eure po skupim restoranima,tamo nema mora,ali ima prekrasan Dunav,tamo nema iza svakog čoška pljačkaša koji ti naplaćuju svaki ku....,nego ima vrlo srdačnih ljudi,bez obzira jel te poznaju ili ne.Tamo te nitko neče ćudno gledati ako govoriš hrvatski ili "purgerski",tamo te nitko neće napasti bez veze,tamo ti nitko neče razbiti auto samo zato što ima ZG tablice,eto to je "selo" sa mislim 30 000 stanovnika,a Zadar je civilizirani grad.
Za takav grad i za takve ljudi ne da bi napravio 600-800km,nego 6 000 km,jer tamo se osjećam dobro došao i to njegovi stanovnici pokazuju na svakom metru svojega grada,dok recimo u tvom Zadru koliko god sam bio službeno ili privatno nikada nisam osjetio.Da se razumijemo,nije ni ZG puno bolji,makar je to moj rođeni grad,ali postao je sve samo ne Zagreb.,kakav pamtim iz djetinjstva i malo mlađih dana.