Cutac Prèkaroš 17. svibnja 2018. #542 A je, pojava je, baš je elegantan. Za razliku od onog DS7 :disgusted:
Tanaja "Max. utegnut za vozit" 1. lipnja 2018. #543 Golf otvara sezonu kupanja dok C5 promatra s plaže.
mengela Well-known member Donator foruma 1. lipnja 2018. #544 Dobro renaulti skacu, samo neznam kakvi su plivaci Mocan C5 malo mu je lego zadnji kraj, valjda da bolje vidi utopljenika
Dobro renaulti skacu, samo neznam kakvi su plivaci Mocan C5 malo mu je lego zadnji kraj, valjda da bolje vidi utopljenika
Tanaja "Max. utegnut za vozit" 1. lipnja 2018. #545 mengela je rekao: Dobro renaulti skacu Više... Golf je ipak.
mengela Well-known member Donator foruma 1. lipnja 2018. #546 My bad, neznam okle mi renault Golf i jes za 'umore
ivan222 Well-known member Uredništvo foruma Donator foruma 4. srpnja 2018. #547 Nije najbolja fotka, al je auto interesantan
Milosh Test 5. srpnja 2018. #549 Pod uslovom da to nije fabrička boja (a nadam se da nije), meni je tu samo interesantan mentalni sklop onoga ko ga je farbao.
Pod uslovom da to nije fabrička boja (a nadam se da nije), meni je tu samo interesantan mentalni sklop onoga ko ga je farbao.
ivan222 Well-known member Uredništvo foruma Donator foruma 5. srpnja 2018. #551 Mat ljubičasta folija mi se čini... mutna je slika pa je dojam još drugačiji
mengela Well-known member Donator foruma 5. srpnja 2018. #555 Svi ste vi mengele! Nego cutac, kani se rezonatora usisa, sta god da to jes, sta ima bola sa smizmar