Citroëni na ulicama - (ne)slučajni susreti

szahtila

Well-known member
Ovakve bi prije nego ih se odveze trebalo pregaziti valjkom. Isto kao i one koji parkiraju na mjesta za invalide.
Imam suprugu sa invaliditetom i naravno karticu za parkiranje koju mogu koristiti u bilo kojem autu ako je ona u autu. Nikad, ali doslovno nikad nisam parkirao na ta mjesta ako ona nije bila u autu. S druge strane ima likova koji koriste kartice koje su van upotrebe sigurno već desetak godina (vidi se po dizajnu kartice) i siguran sam da nisu invalidi

C5Boy

Member
Imam suprugu sa invaliditetom i naravno karticu za parkiranje koju mogu koristiti u bilo kojem autu ako je ona u autu. Nikad, ali doslovno nikad nisam parkirao na ta mjesta ako ona nije bila u autu. S druge strane ima likova koji koriste kartice koje su van upotrebe sigurno već desetak godina (vidi se po dizajnu kartice) i siguran sam da nisu invalidi
Ajmeee, što je u pitanju??
Mislim supruzi?
Ja takve na zebri kažnjavam po prirodi posla, po Zagrebu.
Ma idioti voze u Zg, bar 40%

szahtila

Well-known member
Kod mene u ulici ima parking mesto za invalida, pise lepo broj tablica koja smeju parkirati tu. Ni jednom nisam video te tablice parkirane, samo druge.
U Hr, koliko je meni poznato, ne postoji rezervacija invalidskog parkirnog mjesta. A kao što sam rekao, invalidska parking iskaznica nije vezana uz auto već na ime osobe koja mora biti u autu kad se koristi. I još nešto, sve iskaznice izdane prije nekog datuma u 2024 su nevažeće, a važeće su slane poštom od strane ministarstva

Ap0qalypto

Homo sapiens
Donator foruma
Ovde u mom gradu postoji ta opcija. Plaća se godišnje, moze biti samo na adresi iz saobraćajne. Iznad parking mesta pise da je isključivo za i broj tablica vozila. No to ne sprečava nakaze da parkiraju. Treba im sve gume izbušiti. Jutros sam video jednog nonšalantno stao na obeleženo mesto za invalide.

Milosh

Test
Citroen C4 motor neispravan (2 200 KM)
https://olx.ba/artikal/66329581

Pročitajte detaljan opis, tužno:

U vozilo ulozeno zadnju godinu dana preko 3000 km
Redovno servisirano vozilo
Digitalna klima
Panorama i jos mnogo opreme
Gume 2 nove, 2 dobre
Alu felge 16ke
Vozilo jednostavno nece da upali nesto je do motora i ne zelim da se vise zamaram sa majstorima
Za pravu musteriji cijena se noze korigovati

Da je toliki problem da se čovjek tako razočarao i digao ruke.

Posljednje uređivanje od moderatora:
Na vrh