C5Boy
Member
Misliš na ovaj Sitroen picasso na zebri +?Ovakve bi prije nego ih se odveze trebalo pregaziti valjkom. Isto kao i one koji parkiraju na mjesta za invalide.
Misliš na ovaj Sitroen picasso na zebri +?Ovakve bi prije nego ih se odveze trebalo pregaziti valjkom. Isto kao i one koji parkiraju na mjesta za invalide.
Imam suprugu sa invaliditetom i naravno karticu za parkiranje koju mogu koristiti u bilo kojem autu ako je ona u autu. Nikad, ali doslovno nikad nisam parkirao na ta mjesta ako ona nije bila u autu. S druge strane ima likova koji koriste kartice koje su van upotrebe sigurno već desetak godina (vidi se po dizajnu kartice) i siguran sam da nisu invalidiOvakve bi prije nego ih se odveze trebalo pregaziti valjkom. Isto kao i one koji parkiraju na mjesta za invalide.
Ajmeee, što je u pitanju??Imam suprugu sa invaliditetom i naravno karticu za parkiranje koju mogu koristiti u bilo kojem autu ako je ona u autu. Nikad, ali doslovno nikad nisam parkirao na ta mjesta ako ona nije bila u autu. S druge strane ima likova koji koriste kartice koje su van upotrebe sigurno već desetak godina (vidi se po dizajnu kartice) i siguran sam da nisu invalidi
Umjetni gležanj i kukAjmeee, što je u pitanju??
Mislim supruzi
U Hr, koliko je meni poznato, ne postoji rezervacija invalidskog parkirnog mjesta. A kao što sam rekao, invalidska parking iskaznica nije vezana uz auto već na ime osobe koja mora biti u autu kad se koristi. I još nešto, sve iskaznice izdane prije nekog datuma u 2024 su nevažeće, a važeće su slane poštom od strane ministarstvaKod mene u ulici ima parking mesto za invalida, pise lepo broj tablica koja smeju parkirati tu. Ni jednom nisam video te tablice parkirane, samo druge.
Samobor.Jel to u Zg slikano
Ja sam inače kod Gajnica.Samobor.![]()