LED-ice postavljene. Instalacija super jednostavna! Prostor sasvim dovoljan da se zaštitna kapa normalno zavrne natrag na far! Ventilatori na ledicama nečujni,ali vrte. Grešaka na tabli "NULA
",razlika "drastična"! Čak i po danu (ono u sumrak),se vidi da su svjetla upaljena! Sa žučkastog svjetla od OSRAM H7 Night Breaker 55W(+200%), na potpuno bijelo OSRAM H7 Night Breaker LED 19W! Teško je uslikati,ali vidi se razlika u svjetlu! Sinoć je pljuštila kiša, i nisam stekao pravi dojam, iako kad ti ne blješte vozila iz suprotnog smjera, i njihov odbljesak sa mokre ceste, uredno se vidi ispred sebe kako kapljice padaju na bijelo osvjetljenom asfaltu! Brzinski sam pogledao na nekom natkrivenom parkingu liniju svjetla,i nema one jasno izražene ravne linije između dva fara, koja možda ne postoji ni sa običnim halogenim sijalicama! Možda to bude na farovima sa projektorima. Ali su svjetla u jednakoj visini,i apsolutno nitko mi nije blicao da mu smetaju farovi,a vozio sam se dobrih pola sata, jer mi je usput odrađivao i regeneraciju! Rekao bih da je bar 5x bolje osvjetljenje,i mislim da je to apsolutni maksimum koji se da izvuči iz farova ovog tipa! Obične Night Breaker sijalice sam prebacio na duga svjetla, i nemogu reči da vidim ikakvu razliku osvjetljenosti. Preporučujem svima ovu preinaku,na Njuškalu ih bude,i ima par mjeseci korištenih sa još par godina garancije za 60-80 EUR,a budu i nove za 100 EUR. Jedino preporučujem Night Breaker verziju,jer bude i nekih XTR,HL ili slično,a nisam siguran kakve su one. Sve su od OSRAM-a! Na tehnički ču ići bez promjene prije,i mislim da če biti sve uredu. Uvijek mogu vratiti stare ako traže za prolaz! Legalne su,ali vozilo još nije na popisu!
Priložio sam par slika, da se vidi razlika u boji svjetla, ako uspijem dobiti neku kvalitetnu fotografiju kasnije,priložim naknadno.Lp.