Citro druženja i susreti (neformalni dogovori)

ZlatkoC4

Well-known member
Jelte ... još malo pa će 1 godina od ovoga: http://www.citroenforum.hr/fotografi...2-2015-a-5195/ ... ja mislio, to se ljudi ovdje druže, svaki vikend nešto negdje, a kad ono ...
uh prođe već godina pa što sad zar opet ja moram biti inicijator susreta sad sam bio tu cijeli tjedan. nitko ne zove ne javlja se.
ali ajde vidjeti ču krajem Veljače početkom Ožujka da se organiziramo u ZG bar za jedno piće druženja neće škoditi.

tko je za to od vas na toj strani ZG, KR,VŽ, KA itd. neka se ovdje javi da je zainteresiran svakako ćemo gledati da to bude subota oko recimo 15h-16h pa dok se ne raziđemo.
slušam vas ljudi javite se:grin:

vborovic

C5 modifikator
Piši +1 ... samo ovaj put nađite neku lokaciju sa većim parkingom, inače ne bude stao sav taj kup lima na jedno mjesto ... :D ... još dok Sale dođe ... :D

ZlatkoC4

Well-known member
Susret u Zagrebu 05.03.2016g. skup u 15h mjesto susreta ćemo dogovoriti. ali saslušati ćemo prijedloge.

Upišite se pa se vidimo nemojte poslije reći nismo znali :grin:

1. ZlatkoC4- C4
2. 2mario2 - Saxo VTS
3. Vborovic - C5-X7
4. mirda69 -C3 Picasso
5.
6.
7.

AX-ja

èudo jedno
eto ako je tako ja cu potegnut iz rijeke,ali posto se slabo snalazim u zg,
jel moze mjesto sastanka bit na kakvom poznatijem mjestu,ili da me netko saceka negdje ako nije problem.
mada imam i gps,al da ne lutam

ZlatkoC4

Well-known member
Susret u Zagrebu 05.03.2016g. skup u 15h mjesto susreta ćemo dogovoriti. ali saslušati ćemo prijedloge.

Upišite se pa se vidimo nemojte poslije reći nismo znali

1. ZlatkoC4- C4-------------Vinkovci
2. 2mario2 - Saxo VTS----- Bedekovčina
3. Vborovic - C5-X7 --------Varaždin
4. mirda69 -C3 Picasso -----Zagreb
5. Ax-ja - AX---------------Rijeka
6.
7.

vborovic

C5 modifikator
Ovisi kak budem raspoložen, mogao bih uzeti diag opremu sa sobom, pa svakome CFH sudioniku odradim besplatnu dijagnostiku (čisto prikaz grešaka, ako ih ima), kad smo već tamo ... :) ... samo za one koji imaju OBD2 port

deda

New member
Možeš meni na Amiu,jer i ja bum došel ?

1. ZlatkoC4 - C4 ----- Vinkovci
2. 2mario2 - Saxo VTS ----- Bedekovčina
3. Vborovic - C5-X7 ----- Varaždin
4. mirda69 - C3 Picasso ----- Zagreb
5. Ax-ja - AX ----- Rijeka
6. deda - Ami cabrio ----- Zagreb

Na vrh