(a i ti si unutra ako se ne varam)
Jesam i ako se nekada nađemo, namjeravam ti platiti pivu jer si bio od pomoći često. Ili čak dvije. Ali da si mi poslije napisao "sada očekujem lovu za svoje znanje", bi dobio, da... Tu si korektan i prijateljski.
tak da ne znam kak se humor tak lako krivo protumači
U svakoj šali ima pola istine. Ne znam te osobno, ali u "primam kartice", mislim da se "primam" može izbaciti
otvorio bih firmu i derao vas tu i brojne druge ko ovce
I tu bi ti zarada bila. Ovako će ti malo tko preko foruma uplatiti lovu. Hej, naš mentalitet nalaže da ako ti netko pomogne, platiš mu pivu(ili koja je već preferenca) i onda ćeš ti svejedno njemu pomoći kada bude trebalo i onda ide piva na njegov račun. Da je netko mislio dati lovu za nešto, ne bi tražio vračeve po forumu nego bi dao auto nekome da odradi što treba i njemu platio.
Samo sam htio reći da ti nije fora pisati "šale" o uplati na račun. Ja se dam kladiti da su dečki ovdje na forumu zaista dobri i da nitko ne bi očekivao da im se daje lova za savjete, a ipak bi bili spremni dati i primiti rundu.
Ja sam svoje dečke zvao kada sam uvozio pelete i došli su i sutradan smo po dogovoru otišli na pivu i onda sam kasnije ja išao kod nekih drva voziti, čemu je uslijedila piva.
A da su me tražili 50 kuna, ili da sam ja njih tako tražio, odgovor nam se ne bi razlikovao.
Èovjek bi rekao da ćeš na susretu ići od osobe do osobe sa spiskom savjeta i davati račune.
Opet, nisam ništa trebao pisati, nemam namjeru više o tome ništa govoriti, nije mi cilj komentirati ljude nego Citroene i uvrijediti pokojeg golfa :whistling: