Citro druženja i susreti (neformalni dogovori)

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma
Re: Citro druženja

Pred večer negde..može i u onoj piceriji na Laništu,kaj se mene dotikavle :p

Gox
Bil sam u četrtek v Gorici..u Pleškoj :D

gox

New member

Hehe! Kaj u kafiću gore, ili u gymu, ili pak u gregureku? :)))))))

Nakon dugo vremena si bio ili? Ja ne znam, al ova gorica iz dana u dan sve veća i sve nešto novo se radi, otvara...

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma

U birtiji s društvom :D Nakon skoro 3 g sam bio ponovo tamo,**** te,al se toga izgradilo :shock:,za ne vjerovat !
Jel poznaš gazdu birtije..Borisa i buraza mu ?

gox

New member

Dada, ja, koji tu živim vidim da se gradi dosta, a kamoli neko ko dođe nakon par godina. Unazad godinu dana se dosta tog napravilo, unatoč "recesiji".

Ne poznajem vlasnike :weeabooface:

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma

Gox je rekel u 18 h..deda je spominjal piceriju na Laništu..sad čekamo da drugi vele jel im to paše ;)

citroen xm break

New member
Susret!!?!

Zanima me zašto se ne organizira nekakav susret nas citroenaša na nekom mjestu!! ako mogu ovi sa golfovima brujati po svim gradovima,zašto nebi mogli mi?! ..dogovori se neko mjesto na "sredini" lijepe naše i to bar mjesec dana unaprijed tak da mogu doći i citroenaši s mora i s kopna i naši susjedi iz srbije,bosne,slovenije.. i napravimo jedan ugodan susret citroena! može na nekom brdu.. u šumskom krajoliku! kad malo zatopli.. dođemo sa šatorima i fešta do zore!! :))

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma
Re: Susret!!?!

To bi bilo jako,jako ljepo..i ja sam apsolutno za to ;) Al ko bu ti to organiziral ? Kad je kod nas citro scena razbijena na "sto" tabora :hm:
Al da interes za citraće postoji i da se ni zgubil,svjedoči i ovaj novopokrenuti forum..Baš s guštom pratim kak se ljudi pridružuju iz dana u dan :)

1587 VTS

New member

Super, ja sam uvijek za, jos ako dogovorimo sta "na pola puta" da svima pase, extra! Samo bi nas se ovdje moglo skupit 10-15 ozbiljnih.. Jer ovako, kad se organizira susret u zg, nije mi problem doc, nego mi je preskupo, to mi je min 600 kn samo za put i gorivo, a za jednog diplomiranog strojara koji trazi posao to nije mali zalogaj :D
Btw, vjerojatno nista od mog ovotjednog dolaska u zagreb :mad: Prijatelj kod kojeg smo trebali doc, ima nekih privatnih problema pa je odgođeno do daljnjega :(

skafetin

New member

Ja sam isto uvjek Za kad budem u Zg-u javim se ekipi ko je željan da mi plati kavu odvede na kolače kasnije na ručak iza toga na večeru i da se dobro napijem na njegov računROFLROFLROFL uvjek sam rado viđen gost:grin:Očekujem pozivnicu????

Na vrh