Citro druženja i susreti (neformalni dogovori)

Marko

Well-known member
Re: Citro druženja i susreti (općeniti neformalni dogovori)

Od priče "..kak sam dobro tam i tam jeo..." smo svi siti - ajde da vas čujem nabrojite dvije pečvarnice koje moramo posjetiti !!! I naravno koji su njihovi specijaliteti...

deda

New member

Znam da vas nema puno na ovom forumu,ali ima jedna ideja da se napravi susret sa svim markama automobila sa boxer motorima,znači Citrači, Porshei,Volksvwagen,Alfa,Subaru.Naravno mogu doći i ostali tih marki,koji nemaju pod haubom boxaće.

Konrad

New member

Nego...jel netko za nekakvu cugu sutra? Brzi, Oen, Mirda i ostatak ekipe?

deda

New member

E,jebeš ga svi se stisnuli ko rit,a što se može takva je situacija.Ja inaće idem tradicionalno za 1 maj u Maksimir,pa ako još neko ide,se najdemo na grahu?
Parola je; Robovi svih zemalja,ujedinite se! Bolje grob,nego rob!

Marko

Well-known member

Biseru! A kaj misliš zakaj sam del navodnike na riječ veliko... ;)

3/4 vas je tu na forumu iz Zg-a ali kaj bi se ko pojavil na vikend na pijači - nema šanse!
Ko da bu vas neko izlemal ak dojdete, mislim stvarno...

deda

New member

Evo vam,ko voli nek izvoli; u subotu je okupljanje kod kockice u Cvjetnom(bivša zgrada i parking komiteta Hrvatske ili kak se je to nekad zvalo), od 9.00 do 11.00 za oldshool,znaći dolaze samo stare krame i onda se ide na desant u Ozalj do nedelje.Ja ću doć tamo,ali nejdem s njima jer mi se neda zajebavat u kolonama po cesti i tam gledat naroljane i nafiksane face.Poslije idem u Žumberak u Budinjak gdje je okupljanje koje organizira Citroen klub Samobor.Kotizacija po autu je 20kn i lova ide u humanitarne svrhe za pomoć u izgradnji škole za klince.Društvo je odlićno,ima klope,cuge,mjesta,a ko želi može prespavat u autu,šatoru ili ćemu već do nedelje,a tko ne blizu je pa se more vratit doma kad hoće.Doći će raja iz Slovenije i dobrim dijelom iz cijele HR.

deda

New member

Eto!Kaj sad,nemreš se snikim nikad nać,svi su uglavnom zauzeti.

Konrad

New member

ajmo ovaj vikend neka cuga, lokaciju lako dogovorimo...nismo dugo bili na cugi...

svi su dobrodosli, nece nitko nikog pojest

1. Tec

deda

New member

Ajmo, ali ak more u nedelju popodne,jer sam u subotu tam gdje sam rekel a i trebalo mi bu nedelja dopodne da se oporavim.

Na vrh