Citro druženja i susreti (neformalni dogovori)

deda

New member
Re: Citro druženja i susreti (općeniti neformalni dogovori)

To joj služi kao dizalice,samo se napne i auto se digne.

Dalibor

Dado Tornado

susret alfista

[ame="http://youtu.be/ojhymqtJPhA"]http://youtu.be/ojhymqtJPhA[/ame]

Konrad

New member

mi smo tako losi s tim da jedva 5 ljudi se skupi kad treba pojest i popit LOL

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma

mi smo tako losi s tim da jedva 5 ljudi se skupi kad treba pojest i popit LOL
Očito je da oni koji, ovdje na forumu, zastupaju teoriju da citroene vozi elita, boemi i aristokracija, su poptuno u pravu. :D
Za idući susret možda treba razmisliti o susretu u operi, baletu ili kazalištu, a ne na parkingu. :D

deda

New member

Pa jeste,ste vidli neki dan u novinama priču o Miši Kovaču i sliku njegovog zlatnog SMa.

deda

New member

Kada smo mi tri Hrvata i pet stranaka,tko bi nas metnul na hrpu.

La Marche

Iskreni optimist

Bjelivuče, super moderatore, ne znam je li ono bila šala s kazalištem, ali zašto ne?
Imam i konkretan prijedlog, ukoliko ima tko zainteresiran da se na jesen, kad krene kazališna sezona, kupi povoljnije više karata, pa da se nakon kazališta ode na kakvu večericu.
Kaj je - je, to mi nekak zbilja ide uz Citroen. Ako bumo čekali generalnog uvoznika da gradi image firmi, bumo se i te kako čekali. A ovo bi mogla biti i dobra marketinpka vijest, kako Citroen slavi u kazalištu.
Imam u takvim stvarima iskustva, često s većim društvom tako slavim rođendan u Gavelli i poslije u Starom fijakeru. (vjerovali ili ne, iako sam s tom praksom stao zadnjih godina, jer im je repertoar sve više politički, a sve manje umjetnički orjentiran)

Marko

Well-known member

Ideja ti super! Kakva vrsta priredbe ti je na umu - nešto ozbiljno ili komedija?

Može se među prijedloge ubaciti i odlazak na kakav koncert kao druženje...

La Marche

Iskreni optimist

Osobno preferiram ozbiljniji program, ali zadnjih godina ima odličnih komedija po kazalištima, kao nikad do sada, mislim.
Koncert bi isto tako mogao, jazz ili filharmonija, predložio bih.
Nisam u ZG do sredine osmog mjeseca, čim se vratim, uključit ću se u pokušaj organizacije osebujnog, pravog romantično-Citroenovog ugođaja.

Predložit ću predstavu, datum i vrijeme i tko se javi do predviđenog datuma, kupit ću karte po popustu, za Gavellu je to bilo 35 kn po karti. Manje nego kino.

Za usporedbu... Prije dva tjedna sam u Londonu gledao kazališnu komediju 39 Steps, nominalna cijena ulaznice lijepa okrugla cifra od 50 funti (oko 450 kn)! Last minute kupljena sat prije predstave - 28 funti. A i to je sedam puta skuplje nego ova preko Gavella kartice. Ali je simpa, nema nikakve uštogljenosti, kazalište na samom Picadilly Circusu je dotjerano, starinsko, ukrašeno kao naš HNK,veličinom manje, no kavu i sladoled možeš unijeti u dvoranu, a prijatelj s kojim smo išli (opušteni Englez) je početkom predstave skinuo tenisice i cijelu predstavu, uključujući i pauzu bio u čarapama.

Zmix

New member

Juče smo se malo susretali. :cool:

I tako smo Darko i ja sedeli u jednom kninskom kafiću, pili piće, uživali... kad ono...

Škafetin - glavom i bradom (i telefonom :D)!

Onda smo zaseli...

... i došlo je do prekida filma! :grin:

Hvala ekipi na poseti. :)

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma

Vidi, vidi..ima tu ptičica koje dugo nevidjesmo :whistling:

Ja sam mislija da se Darko u najmanju ruku odselija negdi u Australiju i da ganja aboriđanke neke LOLLOL

A o ovom liku šta je doša glavom i bradom, ima bi štošta za izreć, ma ni za javnost :p:D

Na vrh