Citro druženja i susreti (neformalni dogovori)

ZlatkoC4

Well-known member
Evo, večeras u društvu Mirde i Ante, naših forumaša u Zagrebu jedno kratko druženje uz piće bilo super.:grin: Razmjenili neka iskustva o našim citraćima. i nekim malim nezgodama sve u granicama normalnog. Dečki?? hvala. vidimo se ponovno. Anti sretan put .....:D

ZlatkoC4

Well-known member
U subotu sam bio u Mladenovu kod našeg drugara zmixa, kako kodnas nalažu običaji odlazi se u babinje i to ovaj put u duple jer je kod našeg zmixana sve duplo:D A i stara narodna poslovica kaže bolje da selo izgori nego običaji propadnu.
Vidio sam malene zmixsiće dečko i curica prekrasna dva nova člana citroën familie. Pridružili su nam se još jedan bračni par iz mislim Æilea, uglavnom bilo je predivno družiti se i upoznati sve te divne ljude. više o tome u jednoj od tema.

U nedelju rano sam se dao odmah pu Pule gdje sam i sad skroz do kraja sljedečeg tjedna. Onda imam u planu iz Pule put Sarajeva tako da i taj grad za ovu godinu stavim na popis mojih destinacija :grin: Pa onda put Vinkovaca. Također ću poslje staviti slike i temu iz Pule i dr. kao i putovanje pula, rijeka, sarajevo itd. do vinkovaca.

Sad me samo zanima dali je tko od rijeke išao putem bihaća za sarajevo i kakav je put. te dali ima netko prjedlog za neki drugi pravac krenuvši iz pule rijeke put sarajeva.

I nadam se da ću sa nekima sa foruma se tamo i sastati te nešto usputno i popiti te se dati dalje putem Vinkovaca. :D

ZlatkoC4

Well-known member
Dragi moji forumaši ja sam evo već tjedan dana u Puli. I ostajem cijeli ovaj tjedan do 8.8, pa ako ima tko iz Pule i okolice za kavicu neka se javi. 0919448192:grin:

Puležani ja još u Puli sa Puležankama pijem kafe kad nema vas:D

Krky

Lakerski profesionalac
Kaj je to? Od 8mj na temi prašina :D
mogli bi mi Koprivničanci se skupit koji dan ovaj tjedan ili za vikend, ovak neformalno, ubost kavicu negdje i koju fotkicu još prije snijega :D gore na Prcu bi bilo OK..
netreba to trajat pol dana, onako čuku dve, da se malo razbrbljamo..:cool::D
svakako su pozvani i oni koji nisu iz KC i okolice :D
ajde da vas čujem??

ZlatkoC4

Well-known member
Citroën susret Vinkovci

Evo ovo je samo najava susreta sa datumom kada će se održati. Sve ostalo će biti objavljeno u hodu.

Susret u Vinkovcima će biti od 22-24.04.2016
:grin:

Ovo je najava našeg druga zmixa za BP
Dragi prijatelji, datum susreta je određen i bićete o svemu blagovremeno informisani. :eek:k:

3...2...1... krećemo u organizaciju
3-5.06.2016

Zmix

New member
Kao što je Zlatko već najavio...

Citroen susret u Vinkovcima: 22.-24. travanj/april 2016.
Citroen susret u Bačkoj Palanci: 03.-05. lipanj/jun 2016.

Više informacija uskoro u odgovarajućim temama. :)

Lix

Active member
ekipa ima neko zainteresiran da se nađemo koji dan u ri, bacimo neki đir popijemo piće i malo se zabavimo, ima nas dosta a ja osobno nikoga neznam... bilo bi ljepo kad bi se malo našli, propričali razmjenili iskustva, da neko uzme fotić pa opali par slikica da se imamo čime na forumu pohvalit i tako :whistling:

Na vrh