U subotu sam bio u Mladenovu kod našeg drugara zmixa, kako kodnas nalažu običaji odlazi se u babinje i to ovaj put u duple jer je kod našeg zmixana sve duplo
A i stara narodna poslovica kaže
bolje da selo izgori nego običaji propadnu.
Vidio sam malene zmixsiće dečko i curica prekrasna dva nova člana citroën familie. Pridružili su nam se još jedan bračni par iz mislim Æilea, uglavnom bilo je predivno družiti se i upoznati sve te divne ljude. više o tome u jednoj od tema.
U nedelju rano sam se dao odmah pu Pule gdje sam i sad skroz do kraja sljedečeg tjedna. Onda imam u planu iz Pule put Sarajeva tako da i taj grad za ovu godinu stavim na popis mojih destinacija :grin: Pa onda put Vinkovaca. Također ću poslje staviti slike i temu iz Pule i dr. kao i putovanje pula, rijeka, sarajevo itd. do vinkovaca.
Sad me samo zanima dali je tko od rijeke išao putem bihaća za sarajevo i kakav je put. te dali ima netko prjedlog za neki drugi pravac krenuvši iz pule rijeke put sarajeva.
I nadam se da ću sa nekima sa foruma se tamo i sastati te nešto usputno i popiti te se dati dalje putem Vinkovaca.