ZlatkoC4
Well-known member
meni su draže te kazaljke od digitalnog prikaza iako u C4 imam jedno i drugosamo su zafrkali sa ovim kazaljkama
meni su draže te kazaljke od digitalnog prikaza iako u C4 imam jedno i drugosamo su zafrkali sa ovim kazaljkama
Istina. I da možeš flashirati custom softver s raznim dodacima i grafičkim rješenjima. Kako tko voli. I da nikad ne dosadi jedan te isti izgled.idealno bi bilo imati kazaljke na digitalnom ekranu
E ali nema boga da to prođe.Istina. I da možeš flashirati custom softver s raznim dodacima i grafičkim rješenjima. Kako tko voli. I da nikad ne dosadi jedan te isti izgled.
Gledam na nekim UK forumima, npr. Ford, što dečki rade s Convers+ ROM-om. Znači, može se.Pravilnik to definitivno ne bi dozvolio.
No, smije li se?Znači, može se.
kod nas se dosta kasnije počeo prodavati, a i kakva je situacija kod nas neče se niti dalje previše viđati. Doduše kupuju i naši ljudi novi C3 ali ovi što idu van po Evropi raditi :grin:samo kod nas ga se može jako, jako malo vidjeti
:aplauz: upravo to.ipak su tamo ljudi inovativniji i vide dalje od rabljenog golfa ili pola