Citroen c4 coupe 2006 klima puše samo vruc zrak

Ap0qalypto

Homo sapiens
Donator foruma
Ako mislis da neko sa foruma to rešava daljinski, jok. Meni se cini da su konektori u vratima pogresno spojeni. Zato ti nista ne radi sa te strane, skini oplatu od vrata i proveri

hrc1975

New member
Ako mislis da neko sa foruma to rešava daljinski, jok. Meni se cini da su konektori u vratima pogresno spojeni. Zato ti nista ne radi sa te strane, skini oplatu od vrata i proveri
Nisam mislio daljinski nego ako ima koga iz zagreba i zagrebacke zupanije pa se sve dogovorimo.
To cu i napraviti za senzor staklo i retrovizor.
Jer sam vidio da su neke zice tj jedna zica nadostukana ili mjenjana a ima konektora i zica kod klime koji neznam odakle su.
Ali dalje klima ostaje i vruci zrak makar je sada zima to je dobro ali trebao bi to srediti.

Ap0qalypto

Homo sapiens
Donator foruma
Da, ako pokazuje 40+ moralo hi tući hladno. Imao sam slično na C4P, samo sam ja pogrešno spojio žicu sensora pa je zimi pokazivalo 50+. Zaledila mi bila šoferka iznutra

hrc1975

New member
Da, ako pokazuje 40+ moralo hi tući hladno. Imao sam slično na C4P, samo sam ja pogrešno spojio žicu sensora pa je zimi pokazivalo 50+. Zaledila mi bila šoferka iznutra
Probat cu i okrenuti zice.
Jer sam kupio novi misleci da je on pokvaren ali nije isto 46c
Ali kazem zica jedna je cudno spojena pa ne kuzim.
I to mi na dijagnostici pokazuje za retrovizor i staklo koje btv ne rade s suvozaceve strane otvaranje prozora a s vozaceve radi.
A retrovizor ne radi
Mjenjan i prekidaci podizaca stakla i s jedne i s druge strane.
Hvala na bilo kakvoj pomoći.

Na vrh