Čestitam na odluci! Krasan auto i lijepa kombinacija boja. Volim aute sa svjetlom unutrašnjosti. Iako je teža za održavanje. C6 ima kvalitetniju kožu od ostalih Citroena pa je samo treba redoviti čistiti. Koliko km?
Bilo je kasnije tih 2.2 i sa automatikom, ali ako automatik onda bolje 3.0hdi ili 2.7hdi.
Niti jedan C6 ne potegne luđački, ali ovdje se barem možeš voziti na momentu dok automatik na svako jače stiskanje pedale baca u nižu.
Bilo je kasnije tih 2.2 i sa automatikom, ali ako automatik onda bolje 3.0hdi ili 2.7hdi.
ExOduS442xb Misliš na ovoga?Sjecam se prije par god je bio jedan u HR na prodaju, bež, full oprema, 3.0 benz sa plinom, nije ni cijena bila prevelika 2006g mislim.
gambler072 Meni je taj 2.2 biturbo izvrsna mašina.Ne plasim te, mislim da osnovne stvari, raspolozivost dijelova, donekle i na njihovu cijenu nije bas toliko jednostavan kao npr 2.0 hdi. Ja sam neki dan mijenjao grijace, 3h posla da se pridje grijacima, isto toliko da se vrati sve nazad, ali sve to zaboravis prvi put kad mu das gas
Posljednje uređivanje: