Ma 2 meseca sa skoro otpalom remenicom, francuz je izdrzljiv
A ima bit da je sve mana na citroenu..al sta ces..Pa to je onda do remenice, ako sam dobro razumio. To je čest problem.
Xm je sampion kvarova, ovaj je bolji, ali ocito i on ima boljki..realno svi kvarovi su manje vise i ocekivani, to je tako kod svakog c6..mislim da je sad otklonjeno 90% mana..još cu kada uhvatim vremena skinit egr i dpf i onda je to to.Pa nije zar toliki baksuz, za xm mi je jasno da mu je vazda neki kua, al vlasnik ovakve lađe nebi trebao znat gdje se hauba otvara
Pa gledaj, CX je šampion kvarova, a njegov nasljednik je XM. A neki vrsni poznavatelji Citroena kažu da je jedini pravi Citroen nakon XM-a tko? Pa C6, naravno!Da prode 10 000 km ja bi bia zadovoljan
Post je automatski spojen:
Xm je sampion kvarova, ovaj je bolji, ali ocito i on ima boljki..realno svi kvarovi su manje vise i ocekivani, to je tako kod svakog c6..mislim da je sad otklonjeno 90% mana..još cu kada uhvatim vremena skinit egr i dpf i onda je to to.
Ne znam koliko imaš volje zezati se još i s time, ali ja bih mu upgrejdao taj zastarjeli RT3! Ovaj tvoj C6 tako dobro izgleda da zbilja to zaslužuje!Kolika je razlika izmedu RT3, RT4 i RT5 u funkcijama?
Zasto?Ja glasam za originalnost