Milosh Gumatic firma iz Novog Sada, imaju lep program gumenih delova, tipa: cerade, creva za auta, patosnice itd... diegos Ne znam jos, probacu cim stigne auto, ali bi trebalo da je jednostavan proces..
Iiii nove rukavice stigose upravo
Jel mozda neko zna kako i gde da pronadjem ime ove boje i mozda na kojim automobilima dolazi fabricki ?
Pun kod je B3-37550
"Ceo" internet sam pretrazio, ali nista..
Odabrana druga boja, tj. za nijansu tamnija, danas pocinje sa farbanjem zvanicno, u medjuvremenu sam dokupio jos neku sitnicu za auto.
Kupljeno je, a na slikama nisu tepih patosnice i radio
Jos malo, jos maloo
Fotke su od pre neki dan, nisu htele da se postave iz nekog razloga, danas ih malo sredio, pa eto, sad hoce
Tu je i sve zapisano sta je uradjeno na autu, s obzirom da je cirilicom ne znam ko ce znati da procita, ali bitno je da ima mnogo stavki zapisanoh
Manji memorijalni skup, Beograd, Kalemegdanska tvrdjava.
Imao sam i privilegiju da vozim "Mečku" 600SL, zbog Citroenove hidraulike auto pliva, zvuk i snaga V12 atmosferskog benzinca je nesto predivno
Cisto mali update, neki dan u toku nedelje CX konacno ide nazad kod cika Ljiljana u garazu na sklapanje, nazalost nece moci da se sklopi sve kroz par dana, ali je jedan lep "pocetak kraja"...bice izvestaja sa "terena"
...u medjuvremenu kupljen nov prednji branik i nova maska hladnjaka, jos neka tura (brava gepeka, srafovi farova i sl.) za cinkovanje odradjena, (nisam ni ja znao da ima jos )
I vrata su gotova, ali nemam slike, a ove su inace od pre neki dan