Ovako je bilo,
Zadnjih mjesec dana mi se svaki drugi dan upali lampica, i kroz 20km vožnje se ugasi, i kroz dan dva opet se upali, auto radi savršeno, pali ko mina, vuče odlično, sve ok..
Zbog toga sam i narucil OBD2 i kad je stigel spojim i bacimi uz ove dvije greške svaki drugi put i grešku P0402 EGR ventil..
zadnjih dva mjeseca sam dva puta ostal na grdoj rezervi, ali nisam ostal bez goriva, dalje mi je rezervar uvjek oko pola..
prošli tjedan kad sam išel na more na autoputu se upalila žaruljica i auto je počel slabije vuči, drugo je sve bilo ok, samo nije imal šusa, po autoputu ravnica a on jedva 115kmh sa skoro punim gasom, a kaj je zanimljivo na kompu pokazuje da trenutno troši 3.5L na 100km..
odmah stanem na prvom izlazu ugasim auto spojim OBD2 i pokazuje P0402, P1198 i P1113..
dignem haubu i sumnjom na slab pritisak goriva probam na onu pumpicu napumpati malo gorivo i kaj je zanimljivo pumpica mekana, stisnem ju 5 do 8 puta i ona tvrda, resetiram greške to jest pobrišem sa OBD2 upalim i krenem dalje na autoput a auto vuče ko blesav, lepi za sic, u momentu 150kmh..
i evo do danas vuče stalno dobro, ali se greške i dalje pale uredno svaki drugi dan..