Zmix New member 23. travnja 2012. #21 Marko je rekao: Lijepo vam je bilo koliko se može suditi po slikama. Bravo! Više... Bilo je FENOMENALNO! Organizacija, medijska podrška, odziv... ma sve naj, naj. Ocena od jedan do deset - dvanaest!
Marko je rekao: Lijepo vam je bilo koliko se može suditi po slikama. Bravo! Više... Bilo je FENOMENALNO! Organizacija, medijska podrška, odziv... ma sve naj, naj. Ocena od jedan do deset - dvanaest!
deda New member 23. travnja 2012. #22 Baš mi je drago,inaće ja sam bio 2006 i to mi je ostao u sjećanju kao jedan od najljepših susreta i družinja.
Baš mi je drago,inaće ja sam bio 2006 i to mi je ostao u sjećanju kao jedan od najljepših susreta i družinja.
Zmix New member 23. travnja 2012. #23 deda je rekao: Baš mi je drago,inaće ja sam bio 2006 i to mi je ostao u sjećanju kao jedan od najljepših susreta i družinja. Više... Na susretu je bilo jako puno pozitivne energije u vazduhu. Nema krize, svakodnevnih problema, politike, praznih priča...
deda je rekao: Baš mi je drago,inaće ja sam bio 2006 i to mi je ostao u sjećanju kao jedan od najljepših susreta i družinja. Više... Na susretu je bilo jako puno pozitivne energije u vazduhu. Nema krize, svakodnevnih problema, politike, praznih priča...
Zmix New member 3. svibnja 2012. #24 Marko je rekao: Lijepo vam je bilo koliko se može suditi po slikama. Bravo! Više... Bilo je FENOMENALNO! Ekipa odlična, organizacija super i što je najvažnije nije bilo niti jedne reči o krizi, svakodnevnim problemima, politici, izborima, besparici... Oaza mira i pozitivne energije.
Marko je rekao: Lijepo vam je bilo koliko se može suditi po slikama. Bravo! Više... Bilo je FENOMENALNO! Ekipa odlična, organizacija super i što je najvažnije nije bilo niti jedne reči o krizi, svakodnevnim problemima, politici, izborima, besparici... Oaza mira i pozitivne energije.