• Obavezno pročitati - Pravila oglasnika 

- Oglas se otvara kao zasebna tema.

- Naslov teme zbog preglednosti i jasnoće mora biti deskriptivan, npr. u obliku P: Citroen C4, 1.6 HDi, 2005. ili K: kompresor klime za Xantiju 1.9 ili P: elektromotor podizača stakala za Saxo. Naslov ne smije izgledati P: dijelove ili samo Prodajem.
    Oglasi bez pravilnog naslova uklonit će se bez upozorenja.

- Oglas mora obavezno sadržavati informacije o automobilu (godinu, kilometražu, vrstu motora te ostale bitne značajke) i obavezno fotografiju oglašavanog vozila. Oglasi bez fotografije obrisat će se bez upozorenja.

- Stavljanje linkova (poveznica) na druge stranice (npr. internetske oglasnike) u sadržaj oglasa nije dopušteno. Oglasi koji sadrže linkove na druge stranice uklonit će se bez upozorenja. Od ove odredbe izuzima se jedino revijalna tema naziva "Citroeni u oglasima".

- Prodavač, odnosno Kupac mora naglasiti kakav način komunikacije želi, bilo da je riječ o e-mailu, telefonu ili putem PP-a (Privatnih Poruka). Vodite računa o izboru komunikacije. Npr. ako mislite da nećete moći pristupiti forumu, odnosno internetu tjedan ili više dana nemojte navesti PP, odnosno e-mail kao željeno sredstvo komunikacije.

- Nakon ispunjenja ponude ili potražnje dužni ste o tome izvijestiti u sklopu teme ostale članove kako se oglas više ne bi povlačio, a uredništvo foruma moglo zatvoriti oglas.

- Oglašavanje u kategoriji foruma Citroën oglasnik rezervirano je isključivo za članove foruma, odnosno fizičke osobe. - Zabranjeno je direktno reklamiranje tvrtki ili bilo koji drugi oblik marketinga bez prethodne dozvole vodstva foruma.

- Oglašavanje ponude i potražnje Citroën® vozila, rezervnih i drugih dijelova, objavljujte isključivo unutar kategorije Citroën oglasnik u pripadajuće forume, a ovisno o tome radi li se o ponudi ili potražnji vozila, odnosno rezervnih dijelova.

- Sadržaj svih oglasa isključiva je odgovornost osobe od koje je takav sadržaj potekao. Vlasnici i uredništvo foruma ne daju nikakva jamstva glede točnosti, potpunosti ili autentičnosti sadržaja oglasa niti snose bilo kakvu odgovornost zbog sadržaja oglasa.

Citroeni u oglasima

tull

New member
Odabir od nekoliko

Što mi treba?
Savjet, mišljenje, prijedlog ... ne nužno tim redom :)

5 vozila je u "igri". Više-manje slični ...

Razlike u cijeni su određene i uvjetima, pogodnostima. Pretpostavljam :grin:

1.
http://www.njuskalo.hr/auti/citroen-c4-1.6-hdi-servisna-garancija-kartice-leasing-krediti-oglas-21287293
BROJ ŠASIJE VF7NC9HP0DY572916

2.
http://www.njuskalo.hr/auti/citroen-c4-1.6-hdi-medvescak-oglas-21548152

3.
http://www.njuskalo.hr/auti/citroen-c4-1.6-hdi-garancija-oglas-21263348

4.
http://www.njuskalo.hr/auti/citroen-c4-1.6-hdi-oglas-21479200
BROJ ŠASIJE VF7NCDHPODY596505

5.
http://www.njuskalo.hr/auti/citroen-c4-1.6-hdi-oglas-21533900

BoboActiva

New member
Prvi je najlošiji a možda je i bio u rentacaru.
Treći isto ali nemrem 100% reć
Petom ističe rega a i nije najjeftiniji i ide ti 5%

Svi ti bijeli izgledaju kao da im samo fali crveni križ.
Srebrni je ok al nek ti spusti cijeni 500e ili onaj bijeli sa 17" al isto nek spusti cijenu.

Ne znam jesi kad sjeo u taj auto i vozio ga, meni osobno osim tog motora bezvezan auto.

tull

New member
Hvala na mišljenju Bobo.
Sjeo jesam, vozio nisam.

Meni osobno se sviđa. I motor, i vanjština i unutrašnjost.
No, de gustibus non disputandum est :)

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Perverzija, šta reć :D Ako ti odgovara potrebama, željama i mogućnostima, nemaš si šta mislit. Jedino još malo cijenu spustit.

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Nije novi nego rabljeni :D

S obzirom da je isti C4 novi (nov nov), niti 1000€ više... slabo je to.

ZlatkoC4

Well-known member
S obzirom da je isti C4 novi (nov nov), niti 1000€ više... slabo je to.
ovaj c4 sa feel opremom i s&s i ovom crvenom bojom ti dođe 130k kn trenutno u salonu
znaći cca 20.000kn-2.800 eur manje na ovoj akciji " rabljeni" jer rabljeni je i kad ga kupiš sa 3km na satu :D

vozila su od nove godine poskupjela zbog trošarina a to se odrazilo i na sva nova vozila na žalost.

jozefina

New member
Ako nekog zanima kak sam na kraju riješila svoj problem: Auto sam prodala s gubitkom od 500 kn. Nisam vjerovala da će to biti moguće ali eto, hvala dragom Bogu. Sad imam još veći, čini se, problem.... nikome ništa više ne vjerujem, nemam para za novi auto a sve što se nudi na njuškalu čini se kao podvala.... apsolutno ništa nije kako izgleda...čovjek tvrdi preko telefona da je prvi vlasnik, da ima servisnu, ....odem pogledati a ono od servisne ni s, polica osiguranja je na jedno ime, knjižica na drugo, stakla na autu svako svoje godište..... Imam solidnu gotovinu i nemam si kaj za kupiti....Kamo i kuda krenuti?

Spawn

Well-known member
Probaj otici do autokuce Kia na zitnjaku. imaju dosta automobila mozda ubodes neki dobar i provjeren. servisna knjizica ne znaci nista u dasnje vrijeme,vise znaci da ti netko da 6 mjeseci garancije na vozilo i onda lijepo odes u 2 odvojena servisa na kompletan pregled vozila platis svakom 200kn i eto ti vise manje sigurnosti i manje gkavobolje. A jedini nacin da si na miru s glavom je kupnja novog naravno.
A bas mi je drago da si izgubila samo 500kn. Jesi li ga i ti uvalila kao tvoh prethodnik tebi ili si ga posteno prodala ? :D

jozefina

New member
sve sam lijepo napisala u oglasu....jest da se 2 mj nitko nije javio, a onda evo: čovjek je 70 g., trebala mu samo kuka, klima ga ne zanima! jako sam happy zbog toga. KIA na Žitnjaku nema trenutno u ponudi ništa za mene, ali da, već 2 meni bliske osobe su tamo kupile i jako su zadovoljne.... ali i tražili su KIA pa...... Hvala svakako na savjetu!

Na vrh