ja nemogu da vrtim lijevo desno par puta.....Mogu iz nule lagano smotat lijevo ili desno i da se lijepo vrati opet u nulu i to je to..samo vraćanje ili možeš da vrtiš lijevo desno par puta dok se ne ukruti?
ja nemogu da vrtim lijevo desno par puta.....Mogu iz nule lagano smotat lijevo ili desno i da se lijepo vrati opet u nulu i to je to..samo vraćanje ili možeš da vrtiš lijevo desno par puta dok se ne ukruti?
mislim da je to dobro.ja nemogu da vrtim lijevo desno par puta.....Mogu iz nule lagano smotat lijevo ili desno i da se lijepo vrati opet u nulu i to je to..
i onda staviti u škripavac i odvrnuti kuglu, neda se to majstorima raditi imaš jedno sat posla sigurno, da vidiš onda šta diravi radi
Nebrini Jura taj je Cx odrzavan u odlicnom servisu koji jako dobro zna o hidraulici i Citroenima i koji su mi prije godinu dana rekli sto treba planirati za zamjenu na hidraulici ali nije hitnoHehehe, malo je bilo kasno pa sam krivo napisao, škripac sam mislio naravno:grin: , ja garantiram da mu nitko nije dirao tu kuglu jer se namučiš dok ju skineš, moj cx koji je bio super održavan prije mene nitko nije dirao tu kuglu, i na xm-ovima isto rijetko kad valja