Ds7

MacSlavko

Well-known member
Donator foruma
Kad su svjetla na Auto onda po danu ne svijetle. A onda je svjetlina dashboarda na max.
Može se smanjivati/povećavati samo kad su svjetla upaljena (ručno ili automatski)...

Cutac

Prèkaroš
Meni VTS non stop podešava svjetlinu ekrana i instrumenata kad su upaljena auto svjetla. Npr. po sumraku vozim, uđem pod drvored i on zatamni ekrane, ali još ne pali kratka. Kad izađem na polu sunce, opet pojača i tako stalno.

Pretpostavio sam da je kod svih Citroena tako.

drago_st

Well-known member
Donator foruma
Imam priliku nabaviti active led vision farove, zna li netko moze li se to spojit i kolika je komplikacija?

MacSlavko

Well-known member
Donator foruma
Načelno; može ali nije Plug&Play.
BSI ih može hendlati ali mora "znati" da ih ima. Dakle, treba ih ugraditi, spojiti njihov ECU na BSI i sve skupa telekodirati Diagboxom (na više mjesta).
E sad; ne znamo je li taj ECU zaključan (ili i sam BSI), pa da treba Arduinom otključavati ECU - to je već druga i zahtjevnija razina retrofita....

Probaj po stranim forumima potražiti DS7 LED active vision retrofit - možda je netko to uradio...

drago_st

Well-known member
Donator foruma
Eto popravljeno, stavljena su nova vrata, sve je ok, neman sta rec..
Neman slika jer ga nisan jos oprao..ostaria san, postalo mi lagano tlaka prat toliko auta, prije san vikendom obavezno prao aute, nekad i dva puta tjedno..

Posljednje uređivanje:
Na vrh