Električni retrovizori

Dale4

2.2 HDi
Pozdrav svima,
zanima me da li je komplicirano umjesto obicnih retrovizora na C5 stavit(ugradit)preklopne?Osim modula na vozačevim vratima da li je još što potrebno radit oko instalacije?
Oprema je Exclusive a nema taj dodatak opreme,te me još jedna stvar zanima,prilikom ubacivanja u rikverc(manual mjenjač)čuje se zvučni signal "bip"a nema parking senzore.Znači li to da je auto bio udaren pa je netko od prijašnjih vlasnika stavio branik bez parkirnih senzora?
Može li se provjerit po broju šasije koja je oprema na autu:
VF7DC4HXB76034783 (auto je uvoz iz Italije)
Hvala

vborovic

C5 modifikator
Ovisi, ak nabaviš sa drugog auta komplet retrovizore i svo potrebno kablovinje, relativno jednostavan zahvat ... auto ti nema parking senzore (ako je vjerovati tvornici, nazvao sam ih i pitao)

ZlatkoC4

Well-known member
Oprema je Exclusive
čudna oprema za Excusive! ali kao što kaže vborovic nemaš parkirne senzore i ja sam pričao sa tvornicom :D
zvučni signal "bip"a nema parking senzore.Znači li to da je auto bio udaren
Ne to znači da mu je to normalna funkcija kod ubacivanja u rikver da se javi bip. kao znak da si ubacio u rikverc.

malomorg3n

New member
Evo ako vam može pomoć, ima i polovnih retrovizora cca 50 eura, nije toliki problam skinuti ga i zamjeniti ali pazite na sajlu/žicu koja povezuje kvaku i bravu za otvaranje vrata, ako je iskrivite i promjenite joj dužinu, može vam se dogoditi da ne možete zaključati vrata.

Posljednje uređivanje:
Na vrh