kako si me samo pronašao..pravi si detektivOnaj čudni tip koji vozi Opela.
https://tse1.mm.bing.net/th?id=OGC.401d0536e0cc7bfc8de6dca0f5166e36&pid=Api&rurl=https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/82/Croatia_march-may_1945_battlefronts.gif/260px-Croatia_march-may_1945_battlefronts.gif&ehk=KBiJsG5eeBw3ckPKwazXCOEeS4wlhJwba1ntxNbmQLU=Film koji je definitivno bolji id BOSKO BUHA
Dune je meni uvijek bio hebeni meta-užas. To moraš biti zagriženi fan, jer i sami romani su teško prohodni tekstovi. A Lynchova verzija filma je karikatura knjige. Kao dvosatni skeč. Čak u jendom trenu mi se učinilo da je Lynch popizdio čitajući i odlučio napraviti sprdačinu. Ovog od Villeneuva nisam ni stigao pogledati.Spremam se pogledati Dune 2021, pa sam prvo pogledao Dune iz 1984.
Hebo sve ako sam išta uspio pohvatati. Ko koga i s kim...
Ne mora nastavak nužno biti loš. Evo ti "Povratak u budućnost" naprimjer. Tri filma u nastavcima - antologija kinematografije.To je stanje moderne filmografije, nastavci,remaekovi, rebootovi...
Eto, i to je gotovo zauvijek.Craig u ulozi Bonda općenito je promašaj promašaja.
OK, kad staviš tako u tu perspektivu, onda itekako ima smisla. Milja po milja... To je OK.Ovo mi je uvijek bilo čudno, nije jedina faca koja prodaje ugled... Ali nakon malo guglanja, možda i nije toliko blesav.
Koliko vidim, poznatija imena svoje scene snime u dan-dva u takvim filmovima, a Bruce recimo košta 1mil.$ na dan. Ove godne je snimio već 5-6 tih sranja.
Ovih zadnjih 10-15 filmova koje je snimio nije puno daleko od cjepanja drva.Kako je krenulo bude još išo po selu cjepat drva
film bio dosta dobar, a craig izvrstan.Novi James Bond, no time to die. Koja trash besmislica.
vjerojatno je 80% budžeta ošlo na njegov honorar.Tužno je vidjet ovakvo profesionalno propadanje Brucea Willisa.
Doslo vrijeme da Van Damme snima bolje filmove od BWOK, kad staviš tako u tu perspektivu, onda itekako ima smisla. Milja po milja... To je OK.
Ono oko čega sam skeptičan je da cijeli film nema budžet milijun USD.
Ovih zadnjih 10-15 filmova koje je snimio nije puno daleko od cjepanja drva.