Nije za cudit se, to se lako moze dogodit u tim "univerzalnim" ducanima autodijelova koji prodaju od zmigavca za golf II do haube za C6 i koje ja zato izbjegavam u sirokom luku. Servis ili nas Lageros - covjek uredno pita broj sasije - nema da dođe do zabune. Jos dobijes forumski popust A moguce da je 2007 god prijelazna pa ih ima i s filtrom i bez njega - ti si trazila filter pa si ga i dobila Vjerojatno su presli na varijantu s aktivnim ugljenom, vidi sta ce Laky savjetovat.2007. VTS nema filter goriva. Potvrđeno s nekoliko strana.
I stvarno fascinira činjenica da ti u dućanu auto dijelovima mogu prodati nešto što u principu ne postoji
Vozi MiskoZnači ne diram ništa...
Nije li filter goriva zajedno s pumpom iza stražnjih sjedala?Dobro, jel moj prokleti auto ima filter goriva ili nema?!?!?
Godiste i model isti kao tonkin? Zakljucili smo da nema (vidi slike)Dobro, jel moj prokleti auto ima filter goriva ili nema?!?!?
Ovisi o modelu/godistu. Moj ima normalni filter, ovi kasnije ocito imaju tu shemu s aktivnim ugljenom.Nije li filter goriva zajedno s pumpom iza stražnjih sjedala?