Dosta vulkanizera koristi baš komad gume od bicikla ili cak automobila, mislim da nije bas tako lako naci pravi pakja koristim odrezani komad stare zračnice
Mogu se ušuljati na klizalište i probati naći nekimislim da nije bas tako lako naci pravi pak
Mislio sam rezati staru zimsku sa VTS-a, ali ne privlači me ideja.Dosta vulkanizera koristi baš komad gume od bicikla ili cak automobila
To nisam sreo nigdje još.prodavnicama tehničke gume i plastike
E, ali takvo nešto nemamMa s brusilicom skini dva komada sa neke stare gume... gledaj da je off road ili traktorska
Ma budem, baš me zanima koliko je teško nabaviti pak. A i ne znam kad ću mijenjati gume, pa da imam.nemoraš se truditi
Odi do vulkića i uzmi, svaki bi morao imati hrpicu guma za otpadE, ali takvo nešto nemam
Ma lud sam da vučem traktorsku gumu u autu kad je pak 11 kunadi do vulkića i uzmi, svaki bi morao imati hrpicu guma za otpad
ali to je "službeni" pak za hokej na ledu, hoće li mu odgovarati?Pak imaš u ovom dekatlonu...
Navodno c4 podržava samo dizanje na pragovima.Ove krokodilke moraju ispod, na šasiju, ovjes ili neko već ojačanje...