Ja sam napisao dvije greške koje se vide na Lexia-i , a dali je to povezano jedno sa drugim to neznam..?!Jesam li ja tebi pominjao pritisak goriva ,ili govorio o kompjuteru za aditiv?
Ja sam napisao dvije greške koje se vide na Lexia-i , a dali je to povezano jedno sa drugim to neznam..?!Jesam li ja tebi pominjao pritisak goriva ,ili govorio o kompjuteru za aditiv?
Kolega na to pitanje mogu majstori da odgovore je ne.Ja sam napisao dvije greške koje se vide na Lexia-i , a dali je to povezano jedno sa drugim to neznam..?!
Nadam se da neće biti obrisana danas do 20.00 h jer sam na poslu do tada, a tebi puno hvala na uloženom trudu. I nadam se da će poslužiti....Kolega na to pitanje mogu majstori da odgovore je ne.
Mada ne verujem da je međusobno povezano. Sinoć sam imo problema s Bjelivukom oko postavljanja slika i rekao sam da neću više postavljati ,jer je njegov problem što te slike nisu ovde večno. A evo ti slika celog sistema pa možda ti pomogne http://www.dodaj.rs/f/o/Gy/1PC5z5tJ/radnideozpsc7b67db5.jpg Ako ti ne posluži neka g. Bjelivuk obriše.
Dragi moji prijatelji samo da Vam javim da sam riješio problem na svom autu vezan za ovu temu a kvar je bio na instalacijama od kompjutera do senzora i regulatora pritiska moj Vam je savjet da ne kupujete dijelove bez veze dok se ne otkrije točan ozrok kvara.Nadam se da neće biti obrisana danas do 20.00 h jer sam na poslu do tada, a tebi puno hvala na uloženom trudu. I nadam se da će poslužiti....
Zato sam ti i postavio instalaciju. Znam ja da se ide od najednostavnijih stvari,samo majstori često naprave grešku koju mi skupo plaćamo.Hvala tebi što si opisao problem koji je bio,zbog drugih.Što se tiče FAP-a to ja nešto jeftino,i treba dobar elektroničar da to odradi.Dragi moji prijatelji samo da Vam javim da sam riješio problem na svom autu vezan za ovu temu a kvar je bio na instalacijama od kompjutera do senzora i regulatora pritiska moj Vam je savjet da ne kupujete dijelove bez veze dok se ne otkrije točan ozrok kvara.
Jučer sam zvao kolegu koji vlasnik Citroenovog salona i servisa i on mi je to rekao što se tiće Fap-a tj. da se samo izbaci iz kompjutera i da se ne moraju bušiti saća na njemu i to za cijenu manju od 300 kn. Kod nas u Sisku taj posao dođe cca 300 €, e sad u čemu je fora da je kod njega tako jeftino neznam ali ću ubrzo saznati. I još nešto nema dolijevanja aditiva 1-2 litre samo punu posudu jer mjerač jedino tako registrira i grešku možeš obrisati.Zato sam ti i postavio instalaciju. Znam ja da se ide od najednostavnijih stvari,samo majstori često naprave grešku koju mi skupo plaćamo.Hvala tebi što si opisao problem koji je bio,zbog drugih.Što se tiče FAP-a to ja nešto jeftino,i treba dobar elektroničar da to odradi.
Druže ,beži od njega što dalje! Fap se mora izbiti fizički/saće. Šta će čistiti taj filter,ako ga isključiš u kompjuteru? Kod nas košta od 150-200e ,Ja sam olatio 100 za uklanjanje iz kompjutera i 5o za skidanje filtera i izbijanje. Izbiti možeš i sam nije reško za skinuti,a softversko ukidanje je posao za vrhunskog elektroničara,treba i senzor isključiti.Znači 150 je ok,a sve ostalo je puno.čemu je fora da je kod njega tako jeftino neznam