Re: Cijena stupa volana?
Morala sam odgibati, beba bila cendrava, pa priredba, pa nisam opet 2 sata mogla upaliti komp! (je, da, i to me muči!)
Ali, evo mene...
Gle,otpri čep kilera iliti hladnjaka i izvuci malo van,pa buš vidla koje je boje
kak to zgleda?
:thinking:
vjerojatno joj je onaj plavi antifriz nutra..ma daj budi siguran :whistling:
Pitala na INA-i. vele odi kod mehaničara da ti ispumpaju sve van, pa kupite naš. Pitam ja koji imaju? Jel žuti, zeleni, crveni, koncentrat ili već razrjeđeni.. a on - mi samo jedan imamo - zelenkasto-plavi...:surprised:
A mehaničar je reko da kupim koncentrat, da može žuti i da to ulim. Pitam - jel da razrjedim? Veli ne treba, bude se sam razrjedio...
Uglavnom, ništ nisam kupila jer nisam stigla!
To ti govori da ima sreće u životu (kamoli da još i nas upozna)...
E, Marko, sunce ti žarko (tako i svome starijem sinu volim reći
), pozlatile ti se riječi - glede sreće! I fakat sam sretna da ste svi ok i da sam naišla na vas!!!
Ajde sada svaki nek da jedan broj od 1 do 49 - trebam ih 5!!!! Pa da vas sve na kavu vodim kad izvuku BAŠ te brojeve!!!!!!
Je..
a kaj je najbolje, 5 l gotovog antifriza je 120 i nekaj kunića :whistling: promeniš to čas posla i miren si opet pun kufer
ups..ovo mi promaklo
..provjeri si konektore ispod sjedala..najvjerojatnije je problem u njima :whistling:
Vidla sam neke žice kad sam s trbuhom do nosa stavljala presvlake u auto. Trebalo mi valjda dva sata! Tak da mi se to opako zamjerilo "ići pod sic"...
Mislila sam da se može nekaj utipkati ko kak sam isključila da mi ne svijetli servisni ključ jučer...
Èak sam vidla da mi pri paljenju auto pokazuje razinu ulja!!! A ja to furt ručno gledam! RFM pravilo je zakon!!! Ali na slici je kao da trebaš neki ključić gurnuti pa okrenuti i tak uključuješ i isključuješ zračni jastuk. Naravno, piše - zavisi od modela. Moj nije tak moderan!:grin:
Bum još čitala kad stignem knjižicu vozila, pa možda skužim...