Gume i felge za C4 II

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Dali je ova felga ikad tvornički dolazila u 16 colnom izdnju? Po službenim dokumentima vidim samo 17... pa da pitam. Vjerovto su 16ice replike?

ZlatkoC4

Well-known member
Ja znam samo za 17" za 16 nikad čuo. ovo je meni bila jedna od najlepših felni kad sam uzimao auto samo su bile bezobrazno skupe skoro 12000kn. 7 mj poslje su mi nudili sve četiri 17" za 3600kn a ja već u startu kupio čeličane u stvari sam čelične 16" dobia đaba tako da ništa od ovih Phoenix felni:(

nero81

Well-known member
Donator foruma
par brzih ....imam c4 medvescak, sada su gore gume 205/55/16 ,a dodatna dimemnzija mi je 195/65/15.
koje celicne felge (oznaka) da trazim za zimske gume? za obje dimenzije guma jer ne znam d ali bi manju ili istu stavljao.

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma
Prekonekoliko puta već napisano :whistling:

Raspon rupa 4x108..centralna rupa 65.1

15" - 6.5 J ET 27
16" - 7 J ET 29
17" - 7.5 J ET 32
18" - 8 J ET 34

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Nero91... na 16ice stavi zimske gume, ljetne prodaj. A na proljeće nove 17ice sa odgovarajućim gumama :cool: :D

ZlatkoC4

Well-known member
Gdje dobiti ove Phoenikse povokjno
Ima ih čak i kod ovlaštenih nedavno bili na akciji u setovima ali gume za ovu felgu su pre skupe.
Ova nova 17" felna što je izašla na gami je daleko jeftinija ima druge dimenzije guma neznam ih sad napamet.

par brzih ....imam c4 medvescak, sada su gore gume 205/55/16 ,a dodatna dimemnzija mi je 195/65/15.
koje celicne felge (oznaka) da trazim za zimske gume? za obje dimenzije guma jer ne znam d ali bi manju ili istu stavljao
ja imam i ljeto i zima 16" alu ljeto a čelične zima sa gumama 205/55/16:grin:
i to mi je optimalna guma za C4-II nekako taman. razmišljo sam o 17" ali je odmah nešto tvrđi i tanja guma više osjetiš rupe i dr. a i auto naravno više trpi:grin: tako da ostajem na 16"

Silentshoot

Active member
Ako nađeš povoljno 17" original uzmi njih, auto definitivno bolje izgleda na njima. Ja sam uzep čelične 15" za zimu, i ostati ću na 16" za po ljeti...dok se ne ukaže prilika za 17":grin:

GocC4

Member
Ja kupio od Pezoa 207 15''celicne et23 i od xsare serafe obicne,jer 16'' boston imaju one serafe sa ''plivajucom'' sajbicom

hahehihoh

New member
Šta kažete kako bi ove felge izgledali na srebrnoj C4 ? Polovne, cijena 350e sa šarafima, ali bez guma. Na zimu ču staviti 15", pa bi možda 16" prodao i sledeču godinu nove gume 17" i gasa.:cool:

hahehihoh

New member
I meni ali neznam da li bi dobro stajala na C4. Prilika je dobra pa mi je žao propustiti.

A pored toga šta mislite koliko novca mogu dobiti za četiri čelične felge 16" sa Citroen poklopcima i jednu sezonu voženim ljetnim gumama Dunlop?

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
6J, stavi gore Continentalke i nemaš brige. Imaš i alu felgi za tu lovu, ne novih, al opet.

Na vrh