Zoran Kord
New member
Ok, hvala
I meni se svidja ali na žalost nema je u dimenziji 195/65/15Savu Eskimo HP2
Pa ne znam šta da ti kažem, inače ne prelazim veliku kilometražu u prosjeku 10 000 ili malo više godišnje. Tu i tamo me uhvati kiša ono jbg normalno ali sad da nešto putujem redovno / svakodnevno velike dionice pa da me čeka kišovita jesen čestih putovanja, ne.Ne voziš po kiši?
Nema ti to veze, a snaga se u pravilu gubi sa većim felgama (makar tu i ukupni promjer kotača igra).Ako kupim 2.0 HDI, mislio sam normalne 16" felge na njemu imati al negdje sam procitao da ispod 17" zbog snage motora nema smisla. Kakve to veze ima? Koliko gubim ako imam 16ke na tom autu?
Tek sad vidjoh ovaj tvoj kometar, a buka ? ono jel ok nije li sad prebucnaMogu samo još jednom potvrditi da se meni i dvojici poznanika Sportiva SnowWin 2 super pokazala, odlična šara, jako duboka, dobro drži, ne troši se prebrzo.
Šta da ti kažem, ja nisam primjećivao ništa veću buku od ljetnih Dunlop BluResponse, koje inače važe za tiše gume. Zavisi od auta koliko se to primjeti. Focus Mk2 je npr. jednako izolovan kao C4 I što se tiče buke od puta, ali manje od buke od motora. Kao što rekoh, nisam primjetio nikakvu dodatnu ili povećanu buku, barem ništa na šta se ne navikneš nakon pola sata.Tek sad vidjoh ovaj tvoj kometar, a buka ? ono jel ok nije li sad prebucna