Jel to ponuda s pdv-om ili bez ?? i šta ide u ponudu..koje gume..koje felge (15 il 16")..jesu ti šarafi u toj cijeni ??u citroenu su mi dali ponudu 3.600,00 .
A nemam pojma, kao što rekoh bedak sam za ove stvari :thinking:3600 kn za felge,šerafe i ratkape ??? bez guma ?
Sve to ti već piše par str. prije dimenzije felgi su: 4x108 7J et32 16"..
Za gume se raspitaj unaokolo..(pošto veliš da Slo nije u igri :whistlingVulkal;Auto-Krešo;Molydon il neki drugi vulkanizeri koji imaju kolko tolko fer cijene..za felge također..a isto tako i u pežolovim servisima jer iz iskustva forumaša,tam su jeftinije nego u citro servisima...za šerafe se raspitaj u Anetu..
A i zašto ne ić na 15" ?? jeftinije felge..jeftinije gume..
car :stovanje:vozim 1.6 VTI exclusive plus još opreme ----- nije da se hvalim , je... ga, znam kupiti dobar auto, al ne znam koje felge idu..
E pa onda mora biti 16", nikako ne 15"...sve to stoji - jeftinije gume, jeftinije felge...ALI...vozim 1.6 VTI exclusive plus još opreme
Uh..boli glavaevo dobio sam jednu ponudu:
felge 15" plus michelin gume - 4 t plus nesto sitno...
hehehehe..nisi jedini..sad je vrijeme za to i svi to prolazimo il smo prošliovo me već lagano opterećuje, pa koje gume pa koje felge, pa montaža pa ovo pa ono
uh,valjda neće..jer i ja otežem s montiranjem svojihvaljda neće snjeg dok ja to ne riješim
Evo ti kak buju izgledale 15" (kolega Matija ima istu kombinaciju):a to što će auto izgledat ko da su gume od bicikla na onako robusnom autu eh,,,,, mala cijena...
hehe...hehehehe..nisi jedini..sad je vrijeme za to i svi to prolazimo il smo prošli
uh,valjda neće..jer i ja otežem s montiranjem svojih