Dečki ovo mi zvuči kao neki mačo razgovori. :grin:
Ok, tko zna može i na većoj uzbrdici krenuti bez ručne i bez da auto krene natrag. Ali čim veća uzbrdica tim teže, a sa hill holderom nema problema. Kreneš kao po ravnom. Ne može biti lakše.
Sjećam se tamo negdje 2003. kad sam kupovao auto pa mi čovjek nudi senzore za parkiranje. To je onda, barem za mene, bila novotarija pa sam rekao ma ne, to je za ženske, meni to ne treba. Normalno da je to bila glupost iz neznanja. I te kako je to korisno.
Sad mi pada na pamet, C4 ima onu lampicu u retrovizoru koja se pali ako ti je netko u mrtvom kutu. Svi znamo okrenuti glavu i pogledati i ne sjećam se da mi se dogodilo da sam krenuo u lijevu traku, a da ga nisam vidio ... ali nikad se ne zna, takva sitnica možda može spasiti život.
Mogao bi ovako nastaviti do sutra, ali još samo ovo: da li znamo zakočiti na mokrom. a ne blokirati kotače? Kao znamo, pa nam ne treba ABS?
ABS je postao najnormalnija stvar i više nije u dodatnoj opremi. Tako će biti i s hill holderom i senzorom za prelazak pune crte i svime ostalim.
Jedino se ne slažem s time da sjedim i da me auto sam vozi. Grozno.