Eh, živote... jebem te robijo! :meh:Ljudi kaj da vam velim ?? Bilo je ludo i nezaboravno kao i zadnji put
Možda nam se jednom i ti pridružiš :whistling:Eh, živote... jebem te robijo! :meh:
Nema mi druge!Možda nam se jednom i ti pridružiš :whistling:
Snovi najviše vrede kada s nama osede.Samo da ne ostarimo prije..ROFLROFL
Vidim da je moj post s isprikom i prijedlogom od jučer izbrisan...Mogli bi smislit barem jedan predbožićni ili novogodišnji,a ko ne prije?
Marko,nije ti post izbrisan..prilikom seljenja foruma na novi sever,neki postovi su se pogubili :hm:Vidim da je moj post s isprikom i prijedlogom od jučer izbrisan...
Eto, ja bih predložio nešto u stilu Marunijade koja se primjerice održava svake godine na Kvarneru. Nadodamo kuhano vino i uz pečeno kestenje - za ovu godinu napravimo jedan završni roštilj i kotlovinu... Jel vam se sviđa ideja?
aj budemo ubacili koju slikuNe vjerujem da ste imali meet a nitko nije ponio fotić????
Na to sam mislio, nisam rekao da ste ga VI brisanjem namjerno maknuli...Marko,nije ti post izbrisan..prilikom seljenja foruma na novi sever,neki postovi su se pogubili
Aaaa! Neku obavijest treba napisati. Nisu postovi brisani nego su nestali oni koji su upisani iza kreiranja kopije baze foruma zbog migracije na novi, brži server.Vidim da je moj post s isprikom i prijedlogom od jučer izbrisan...